9 Aralık 2012 Pazar

MALTEPESPOR TUNCAY SOYAK'LA GÜLDÜ: 1 - 0

Spor Toto 3.lig de Bu hafta İstanbul Maltepespor Maltepe Hasan Polat Stadında Isparta Emre Spor'u konuk etti.
Maltepespor Isparta Emrespor Mücadelesi oldukça hızlı başladı. Müsabakada Isparta Emrespor maçın hakimiydi. Son haftalarda Ligde kötü sonuçlarla devam eden Maltepespor 14. hafta takımı yeni antrenör Tuncay SOYAK'a devretti. Tuncay SOYAK'lı Maltepespor 14. hafta Oyak Renault spor'u kendi sahasında 1-0 lık skorla yenmeyi başardı ve 15. hafta Isparta Emrespor mücadalesinde ise 2. galibiyetini aldı.

Maltepespor Isparta Emrespor galibiyetinden sonra moraller oldukça yerinde. Isparta Emrespor taraftarları takımını yanlız bırakmadı. Maçın Hakemi müsabakayı oldukça katletmeyi başardı. Olmayacak yerde sarı kart ve olması gereken yerde ise kart vermeyerek hem Maltepespor ve Isparta Emre spor'lu oyuncuları çileden çıkardı, hemde taraftar ve yöneticileri adeta çılgına çevirdi.

Maçın Özeti:

20. Dakika Isparta Emresporlu futbolcu Alkan Kandemir'i ortası sonucunda Mustafa ÜNVER'in kafa vuruşunda top Maltepesporlu kaleci Fikret KAVAK'ta kaldı.

22. Dakika. Isparta Emre spor'un atağında Şükrü Can YILMAZ'ın pasında Alihan ÜNAL mükemmel vurdu aynı güzellikle Maltepespor kalecisi fikret topu kornere çeldi.

24. dakika Maltepespor'un yakaladığı atakta Gani BALKAN sert vuruşu ile pozisyonu değerlendiremedi.


25. Dakika Maltepespor sağ kanattan korner atışı kullandı top kafalardan sekti aut'a çıktı.

35. Dakika Maltepesporlu oyuncu Anıl ÖZÖNERLİ mükemmel ortasında Yavuz AYAZOĞLU topa yetişemeyince top Isparta Emreporlu kaleci Onur Okan Topaloğlu'nda kaldı.

39. Dakika Maltepesporlu oyunca Gür Ege Gürel hatalı pas yapınca Isparta Emresporlu oyuncu Alihan ÜNAL'da kaldı. Alihan ÜNAL topa kötu vuruşu sonucunda top Maltepesporlu kaleci Fikret KAVAK'da kaldı.

42. Dakika Gani BALKAN ceza sahası içerisinde hakemi aldatmaya yönelik haraketi sonucunda sarı kart görü.

46. Dakika İlk yarıda 1 dakika uzatma verildi. Uzatmada gol olmayınca müsabaka 0-0 tamamlandı.


İKİNCİ YARI:

Maltepespor İkinci yarıya 2 değişiklikle başladı.

Çıkan oyuncular 7 numaralı forması ile Burak KARA ve 29 numaralı forması ile Kadir ÖĞE
Giren oyuncular 3 numaralı forması ile Ramazan SALMANLI 46 numaralı forması ile Serdal ALAN.

54. Dakika Maltepesporlu oyuncu Çağlar'ın sol kanattan nefis ortasında Serda ALAN kötü vuruşunda top üstten aut'a çıktı.

65. Dakika Isparta Emre Spor'un atağında ikili mücadeleye giren Anıl ÖZÖNERLİ ve Alkan KANDEMİR kafasına aldığı darbe ile hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun ciddi bir sakatlığı olmadığı öğrenildi. Bu pozisyonda hakem Anıl'a sarı kart gösterdi.

67. Dakika Anıl Özönerli'nin kullandığı serbest vuruş sonucunda top az farkla aut'a çıktı.

70.Dakika Maltepespor'un sol kanattan kullandığı korner sonucunda 27 numaralı forması ile Serdal ALAN'ın düzgün vuruşu sonucu topu filelerle buluşturdu. 1-0

75. Dakika Isparta Emrespor'da otyuncu değişikliği. Çıkan oyuncu 93 numaralı forması ile Oğuz Çetinkaya giren oyuncu 70 numaralı forması ile Görkem KULBAY.

Müsabakanın sonuna 4 dakika eklendi. Mücadelede başka gol olmayınca Maltepespor Isparta Emrespor'u 1-0 mağlup etti.

15. hafta sonucu Maltepespor +1 avrej 22 puan ile 8. sırada Isparta Emrespor ise 0 averaj 17 puan ile 10.sırada tamamladı.


Lig'de 15. hafta Sonuçları;

Mardinspor 0 – 5 Elazığspor
Diyarbakırspor 0 – 1 Kahramanmaraşspor
Darıca Spor 3 – 1 Yimpaş Yozgatspor
Gümüşhanespor 2 – 1 Oyak Renaultspor
Çorumspor 1 – 1 Keçiörengücüspor
Erzurum B.B spor 1 – 1 Altınorduspor
Arsinspor 0 – 0 Beyleryispor
Kocaelispor 0 – 1 Sancaktepespor

Yusuf ATALAY H.H.A Maltepe Hasan Polat Stadı

KAYNAK: SPORTİFHABERLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder