10 Aralık 2012 Pazartesi

TUZLASPOR KIRKLARELİ'NDE 3 PUANA "ULAŞ"TI


Tuzlaspor, aşırı yağış nedeniyle bataklığa dönen Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda Kırklareli Sanayispor'u 2 golle geçmeyi başardı
Zorlu hava şartları içerisinde oynanan karşılaşmada genel olarak Tuzlaspor üstün bir oyun sergiledi. Maçın 20. dakikasında Tuzlasporlu oyuncu Ulaş Önsal, rakip kalenin filelerini havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Tuzlaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarı da baskılı bir oyun oynayan Tuzlaspor, karşılaşmanın 69. dakikasında ikinci golü buldu. Bu kez rakip kalenin filesini havalandıran isim, Tuzlaspor'un golcusü Yakup Alkan oldu. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirleyen gol oldu ve Tuzlaspor deplasman başarılarına bir yenisini ekledi. Maçta 2. golü atan Yakup Aslan, bu sezon BAL'da oynadığı maçlarda attığı gol sayısını 6'ya yükseltti.


Bölgesel Amatör Lig 11. grubunda geçen haftanın 3. sıradaki takımı Sultanbeyli Belediyespor, Suadiye karşısında 0-0 berabere kalınca Tuzlaspor, 10. haftaya grubunun 3.'sü olarak girdi.


Cefakar Tuzlalılar Taraftar Grubu, olumsuz hava koşullarına rağmen Tuzlaspor'u Kırklareli deplasmanında da yalnız bırakmadı. Havanın yağışlı olması nedeniyle karşılaşmaya Kırklareli taraftarının da yeterli ilgiyi göstermediği gözlendi.

KAYNAK: TUZLASPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder