25 Ocak 2013 Cuma

ÖZTRABZONLULARA TAHKİMDEN KÖTÜ HABER

TFF Tahkim Kurulu, Öz Trabzonlular Spor Kulübü’nün Merterspor maçıyla ilgili itirazını reddetti. Böylece Küçükpazarspor’un Süper Amatör’e çıkışı kesinleşti.
İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup’ta son hafta oynanan Merterspor-Öz Trabzonlular Spor Kulübü maçının ilk yarısında çıkan kavga sonrası hakem oyunu tatil etmiş, iki takımdan beşer oyuncu ihraç ettiğini beyan etmişti. Bunun üzerine iki ekip de 3-0 hükmen mağlup olmuştu. Öz Trabzonlular SK bunun üzerine Tahkim Kurulu’na gitti ancak Tahkim, TFF İstanbul İl Başkanlığı’nın kararını onayladı.

Tahkim Kurulu’nun açıklaması şöyle:

“Öz Trabzonlular Spor Kulübü’nün, AFDK’nın 15.01.2013 tarihli ve E. 2012-2013/784, K.2012-2013/1139 sayılı kararına karşı yapmış olduğu itiraza ilişkin Kurulumuzun E.2013/9 numaraya kayıtlı dosyasında duruşma açıldı. Duruşmaya Kulüp Başkanı ve Kulüp Antrenörü katıldı. Sözlü açıklamaları dinlendi, tutanak altına alındı. Kulüp tarafından CD halinde dosyaya sunulan maddi olaya ilişkin görüntüler izlendi. Yapılan müzakere neticesinde, AFDK’ca Öz Trabzonlular Spor Kulübü’ne takımın sahada futbolcu sayısının 7′nin altına düşmesi nedeniyle (3-0) hükmen mağlubiyet cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, cezanın onanmasına oybirliği ile karar verildi.”

 Böylece Öz Trabzonlular ligi üçüncü bitirirken Küçükpazarspor, Erokspor’la birlikte Süper Amatör Lig’e çıktı. Merter sporda gruptan düşen 2. takım oldu

1 yorum:

  1. öncelikle kulüp başkanlarımıza selamlarımızla bir kaleci var bölgesel futbol ligi süper amatör futbol liglerinden gelecek teklifleri degerlendirecegiz ilgilenirseniz 29 yaşında boy 1.90 amatör lisansı var malüm bazı futbol kulüplerimizde maddi imkansızlıklar var bu yüzden transfer parası almayacagız sadece aylıgına uygun gördügümüz kulüblerimizle anlaşırız bizler transfer parası istemedigimiz içinde yeteneksiz kaleci oldugumuz anlamına gelmesin tel 05467881434 tunç bey direk anlaşırsa gönderelim kaleciyi not.bazen yetenekli kaleci olmak işe yaramıyormuş ben bunu anladım bizde kumaş var dokuyan yok kaleci arkadaşımız atletik çevik kalede görünmesi yeter kulüplerimize faydalı olur açık konuşmak gerekirse şans verildigi zaman bu kaleciyi isteyen kulüplerde olur kulüplerinize güzel transfer parası kazandıracagına ileriki yıllarda inanıyorum deneyin görün hürmetler alan kulp bu arkadaşı kazanır

    YanıtlaSil