28 Şubat 2013 Perşembe

PENDİK İTO ANADOLU LİSESİ'NİN GURURU

Pendik İstanbul Ticaret Odası Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı İstanbul Şampiyonasında ilk üçe girdi ve guruptan çıkmayı garantiledi.
Böylece Türkiye Şampiyonasında İstanbulu temsil etme hakkı kazanan takım futbolda busene dünya şampiyonasına giden Mevlana Lisesini 9-1 gibi bir sonuçla yenerek dikkatleri üzerine çekmişti.

 Takımın Antrenörlüğünü yapan Oğuzhan Gözek yaptığı açıklamada " Oyuncularımızın çoğunun yaşı küçük olduğundan bu takım en az 2 yıl daha bir arada oynayacak. Takımımızın gözde oyuncularından Nisa Alptekin  11. sınıf Gamze Koçer 9. sınıf ve turnuvanın en iyi kalecilerinden Sultan Aslan ise 10. sınıftalar. Bu oyuncuların en büyük avantajı yaşlarının küçük olması ve şimdiden bir çok teklif almaya başladılar.  

Bu arada Okul Müdürümüz Avni Er ve Müdür Başyardımcımız Soner Kayapınar'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolsun hibir masraftan kaçınmadılar ve tüm imkanları sundular. Birde beden eğitimi öğretmenimiz Şener Görgeç'in katkılarını inkar edemem.

Ayrıca oyuncularımız haftaya Samet Aybaba ve Aykut Kocaman'ın davetlisi olarak Beşiktaş ve Fenerbahçeli futbolcularla tatanışma imkanı bulacaklar."
dedi

OĞUZHAN GÖZEK KİMDİR ?

UEFA A LİSANS SAHİBİ

FENERBAHÇE SPOR KULUBÜ 7 YIL ALTYAPI ANTRENÖRLÜĞÜ

MANİSASPOR HIKMET KARAMAN YARDIMCIANTRENÖR 3 AY

T.F.F FUTOL KÖYLERİ PROJESİ 3 DÖNEM EĞİTMEN

TFF NIKE HALI SAHA LİGLERİ 2 DÖNEM EĞİTMEN

BALIKESİR F. B FUTOL OKULLARI 3 YIL TEKNİK VE İDARİ SORUMLUSU

ŞİRKETLER LİĞİ AKBANK ŞİRKETİ TAKIM SORUMLUSU

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ 2 YIL TAKIM SORUMLUSU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder