16 Nisan 2013 Salı

SAMİ MENDİ: HAKEM 3 PUANIMIZI GASP ETTİ

Gaziosmanpaşaspor Genel Kaptanı Sami Mendi, Kızılcahamamspor beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada maçın hakemine yüklendi.
Gaziosmanpaşaspor Genel Kaptanı Sami Mendi, Kızılcahamamspor beraberliğinin ardından Gophaber’e yaptığı açıklamada, maçın hakemlerinin baştan sona bariz hatalar yaptığını ve çok kasıtlı bir yönetim sergileyerek, maçın skoruna etki ettiklerini söyledi.

Mendi, şöyle devam etti: "Maçta öyle bir hakem vardı ki, 3 puanımızı gasp etti. 2 penaltımızı vermedi. Birde oyuncumuzu attı. Bugün buradan galip gelmemizi engelledi. Her şey normal gitse, hakemin etkisi olmasa, buradan 2 - 1 gibi bir skorla ayrılabilirdik “ dedi.

Hakemleri Allah’a havale ettiğini söyleyen Mendi, “ Sadece futbol oynamak isteyenlere bu ülkede müsamaha edilmiyor. Birilerini rahatsız mı ettik acaba? Önümüzü kesiyorlar. Bu kadar emeğe yazık. Hiç maçlara çıkmayalım, yenik sayılalım o zaman. Hep futbolcular, teknik adamlar ve yöneticiler mi suçlu. Hiç hakemlerin suçu yok mu?. Bunlara niye ceza verilmiyor, Allah aşkına. İki puanımız resmen gasp edildi. Galip gelmemiz engellendi. Kimse kimsenin puanını gasp edemez. Bu Türk sporuna yakışacak hareketler değildir. Hakem camiası burada bir yara almıştır. Gerekli yerlere de şikâyetlerimizi ulaştıracağız. Bu hakem arkadaşı da takip edeceğiz. Bundan sonraki haftalarda maç alacak mı çok merak ediyorum. Özellikle Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp’e sesleniyorum. İnşallah bundan sonraki haftalarda bu hakeme maç verirler. Biz de takip ederiz Ama bizim 2 puanımızı gasp ettiler. Bunun hesabını da soracağız. Sahada Gaziosmanpaşaspor olarak soracağız. Futbol oynayarak soracağız.” diye konuştu.

Haber: Erol Eftekin - www.gophaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder