21 Mayıs 2013 Salı

ALİBEYKÖYSPOR BOMBALARI PATLATMAYA HAZIRLANIYOR

Yeni sezon için transfer görüşmelerine hız veren Alibeyköyspor teknik direktör Metin Aydemir'in raporları doğrultusunda transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor.
Yaklaşık olarak transfer komitesiyle birlikte 4 aydan beri oyuncu arayan teknik direktör Aydemir’in verdiği rapor üzerine harekete geçen Alibeyköyspor yönetiminin Bayrampaşa Tunaspor’dan Bilal, Zonguldak’ta forma giyen Uğur Arda, Keçiören Belediyespor’dan Erdi ile her konuda anlaşma sağladığı belirtildi. B.P.Tunaspor takım kaptanı Emrah’la yapılan görüşmelerin de olumlu geçtiği, prensipte anlaşmaya varıldığı ifade edildi.
Yönetimin Aydemir’in raporları doğrultusunda ara transferde İncirlispor’a giden Talat’la da bir görüşme yaptığı, bu oyuncunun da imza aşamasına kadar geldiği ifade edildi.
Yönetimin bazı oyuncularla da görüşme yaptığı, bu oyuncuların kulüpleriyle henüz bağlarını koparmadığı için bu görüşmelerin büyük bir gizlilikle sürdürüldüğü belirtildi. Teknik direktör Metin Aydemir’in de transfer görüşmelerinin hızlı bir şekilde sonuçlandırılmasından memnuniyet duyduğu, kulüp başkanı Ali Zengin’e de teşekkür ettiği ifade edildi.

KAYNAK: İSTANBUL AMATÖR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder