16 Mayıs 2013 Perşembe

İASKF BÖLGE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

İASKF, düzenlemiş olduğu bölge toplantıları kapsamında Avcılar, Bakırköy ve Zeytinburnu ilçelerindeki amatör kulüpleri ziyaret etti.
Genel Başkan Ali Düşmez öncülüğünde bölge toplantıları kapsamında ve kulüplerin sorunlarını yerinde görmek amacıyla Genel Sekreter Ali M.Tanrıyaşükür, Genel Başkan Vekili Fikret Sivri, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Cevahiroğlu, As Başkan Cemalettin İnanç, As Başkan Tamer Cambaz ve Genel Sekreter Yardımcısı Asım Özdemir’den oluşan heyet Avcılar, Bakırköy ve Zeytinburnu ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretin ilk durağı olan Avcılar’da kulüplerimiz, tesis sorunları ve Avcılar Belediye sahasından yeterince istifade edemedikleri gibi sorunlarını dile getirdiler.

İASKF Başkanı Ali Düşmez saha sorunları ile tesis yetersizliğinin ilk fırsatta Belediye Başkanı ile görüşeceğini söyleyerek, federasyonun genel olarak yapmış olduğu projeler, federasyonun sporculara sağladığı iş imkanı ve okuyanlara burs konusundaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Bakırköy ilçesine hareket eden heyete ev sahipliğini Birlik Başkanı ve FederasyonBaşkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Sayın İbrahim Mamat ve Konfederasyon eski başkanlarından ayrıca federasyon Onur Kurulu Üyesi Sayın Hüdaverdi Talay yaptı.

Yapılan toplantıda Sayın Talay ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade ederken 1989 yılında olmasını istediği sporcuların sağlık sorununun çözümünü ve sosyal güvencesinin gerçekleşmesinden ötürü Genel Başkanımız Sayın Ali DÜŞMEZ’e teşekkür ederek bir hayalinin daha hayata geçmesinden çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Birlik Başkanı Sayın Mamat ise memnuniyetini ifade ederken bu gibi toplantıların çok yararlı olacağını, ilçede mevcut sahadan kulüpler dışında okulların ve ilçe halkının da yararlandığı bu nedenle ıslahı çok gerekli olan sahanın bir an önce zemininin değişmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Genel Başkanımız Ali Düşmez cevap olarak;

Sorunları yerinde görmenin çok doğru olduğuna inandığım için ilçeleri ziyaret ederek kulüplerimizi dinliyor ve beraberce çözüm noktası bulabiliyoruz. Görevimizin hizmet olduğunu bilerek ilimizde kulüplerimizin genel sorunları öncelikle halledebilmek ve bunun için Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürümüzle sürekli görüşmeler yapıyoruz” dedi.

Bakırköy’deki kulüpler dışında halkımızın istifade ettiği uluslar arası tenis turnuvalarının oynandığı bu spor tesisimize katkı sunmak için girişimde bulunulduğu ve bunun takipçisi olaracaklarını sözlerine ekleyen Düşmez, sporcularımızın sağlık sorununu güvence altına almanın önemini belirtti.

Zeytinburnu ziyaretinde ise Birlik Başkanı Sayın Selahattin Yeniyol heyetimize, kulüp başkan ve yöneticilerinin zor durumda olduğunu transfer harçlarının yüksek olduğu ve tesisleşme için mutlaka yer bulunması gerektiğini ifade ederek federasyonumuzun kulüpler için sponsor bulmasını önerdi.

Genel Başkanımız bu öneri üzerine kulüplerimizin çoğalması ile tesisleşme sorununun her ilçede mesele haline geldiğini ve bu konularda belediye başkanlarıyla görüşmeler yapacağını kulüplerimize katkı sağlamak için TFF ile sponsorluk olabilirliğini görüşeceğini ve araştırma yapacağını ancak bazı ilçelerde kulüpler arasındaki bölünmelerin bu gibi çalışmalara zarar verebileceğini bu nedenle kulüp başkanlarımızın çok duyarlı olması gerektiğini belirterek sorunların çözümü için daima beraber olarak el ele verilmesi gerektiğini ve sorunları birlik beraberlik içinde çözüleceğini söyledi.

Karşılıklı yapılan fikir alışverişi ve sorunların yerinde incelenmesinden sonra heyetimiz ziyaretlerine son verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder