27 Mayıs 2013 Pazartesi

ÖRNEK GENÇLİK 2. YARIDA KENDİNE GELDİ (U-13)

U- 13  Liginde Ataşehir  Bölgesinin  iki güzide kulübü Örnek Gençlikspor ile Libadespor arasında ki maç  Çakmak stadında sıcak bir havada oynandı  . 

Maça hızlı Başlayan Lİbadespor  10. dakikada Mert Ali'nin ayağından ilk golü buldu. Bu golün şokunu atlatamayan  Örnek Gençlikspor   maçın 21. dakikasında  Zahir'in uzaktan şutunda  2-0  yenik duruma düştü.
Bu gol sonrası orta saha mücadelesinde iki takımda birbirine üstünlük sağlamaya başladı . Bu arada Libadespor Mert Ali ile bir gol daha buldu ve skoru 3-0 a getirdi.
İlk yarı böyle bitecek derken   Örnek Gençliksporda Batuhan Bulut  şık bir voleyle   durumu 3-1 e getirdi. Bu ilk yarının da sonucu oldu. 
İkinci yarıda sahada  bambaşka bir Örnek Gençlikspor vardı . İkinci yarının başında iyi bir tempo yakalayan Örnek Gençlikspor 48. dakikada Tibet Serter'in frikikten attığı golle  durumu 3- 2  ye getirdi. Bu golden sonra Libadesporda kontra ataklarla  pozisyon buldu ancak  Zahir ve Sefa ile bu fırsatlardan yararlanamadı . Maçın son bölümünde  yine sahneye Örnek Gençliksporda Tibet Serter çıktı ve takımının 3. kendisinin 2. golünü atarak durumu 3-3 e getirdi. 
Maçın son dakikasında  Örnek Gençlik Arda Şit'le yüzde yüz bir gol fırsatından yararlanamayınca  bu güzel maçın skoru  3-3 olarak belirlendi. Maç sonu  iki takımda dostça birbirini tebrik ederken maça yoğun ilgi gösteren seyircilerde oyuncuları alkışlarla uğurladı . Bu maça kadar gol dahi yemeyen Libade  İlk puan  kaybını Örnek Gençlikspor'a karşı yapmış oldu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder