19 Haziran 2013 Çarşamba

BİRİ ALİBEYKÖY'Ü DURDURSUN SON BOMBA: GÖKHAN GEDİK


Alibeyköyspor 11. Dış transferini yaparak Bayrampaşa Tunaspor’un sol beki Gökhan Gedik’i kadrosuna dahil etti.

Transfer Komitesi Üyelerinde İlker Tütüncü yaptığı açıklamada “Gökhan Gedik ile bir süredir görüşüyorduk, kendisi ile anlaştıımız için mutluyuz. Takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Transferin kendisi için de kulübümüz için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gökhan Gedik ise yatığı açıklamada “Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Takım arkadaşlarımla birlikte Alibeyköyspor’un bir üst lige yükselebilmesi için elimden geleni yapacağım. Transfrimde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


Gökhan Gedik Kimdir?
1986 yılında Gaziosmanpaşa’da doğan Gökhan Gedik futbola 1999 yılında Gaziosmanpaşa’da başladı. 2004 yılına kadar burada oynadıktan sonra 2005’te Zara Ekinli’ye transfer oldu. 2006’da Güzelcespor’a transfer olan Gökhan Gedik 3 yıl burada oynadıktan sonra 1999’da askerlik görevi için Ankara’ya gitti. Askerlik görevi boyunca Ankara Kara Kuvvetlerigücü forması giyen başarılı sol bek askerlik sonrasında Esenyurt’a transfer oldu. 2011 yılında Yenibosna’ya transfer olan Gökhan Gedik geçen sezonu ise Tunaspor forması ile geçirmişti. Gakhan Gedik önümüzdeki yıl Alibeyköyspor forması giyecek. Gökhan Gedik’e turuncu mavi forması altında üstün başarılar diliyoruz.


ALİBEYKÖY'ÜN BU SEZON KADROSUNA KATTIĞI FUTBOLCULAR

Bilal Kara – Sağ-Sol Kanat (Yeni Amasyaspor)
Emrah Özberk – Orta Saha (Bayrampaşa Tunaspor)
Semih Ortak – Sağ Bek (Bayrampaşa Tunaspor)
Uğur Türker – Forvet (Kayapınar Belediyespor)
Muhammet Balcı – Sağ-Sol kanat, Forvet (As Akyazı)
Ramazan Doruk – Stoper (Kocaalispor)
Muhammet Çetin Polat – Stoper (As Akyazı)
Erdi Koç - Sol Açık (Keçiören Sportif A.Ş.)
Önder Karaduman - Kaleci (Şişli Sanayi)
Sezer Akyalın – Orta Saha (Bağcılar)

KAYNAK: www.alibeykoyspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder