12 Haziran 2013 Çarşamba

ÖRNEK GENÇLİK - KAYIŞDAĞI (U-13) MAÇ ÖZETİ

U-13 liginde üst sıraları zorlayan iki takımın mücadelesi  güzel bir havada oynandı .
Maçın başlarında iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı. Maçın ilk 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçti . Maçın 18. dakikasında  Arda Şit'in pasın da  Rojhat  Örnek Gençliği 1-0 öne geçirdi . Kayışdağı bu gole 20 numaralı oyuncunun  mükemmel şutuyla  cevap verdi. 1-1   
İlk yarı bitimine   yakın  ceza sahası dışından kazanılan frikik de  Tibet Serter'in şutunda  kaleci topu kontrol edemedi boşta kalan topu çok iyi takip eden Batuhan Bulut  takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi .
İkinci yarıda  Kayışdağı maçın 65.dakikasında  yine 20 numaralı oyuncusu ile  golü buldu . Maçın son 10 dakikasında   Örnek Gençlik atakları sıklaştı. Bunlardan birinde Ogün Demir sol çizgide Batuhan'ı gördü Batuhan'da  Muhammet'e çok şık bir ara pası bıraktı . Muhammet de topun gelişine güzel bir vuruş yaparak  Takımını 3-2 öne geçirdi .
Maçın uzatma dakikalarında Batuhan'ın  müthiş pasında  golcü oyuncu Arda Şit  Takımının  4. golünü Kayışdağı ağlarına bıraktı . 
Bu sonuçla  Örnek Gençlikspor grubu 3. olarak bitirdi. Kayışdağı da 4. sırada tamamladı . Örnek Gençlikspor sezonun 2. yarısında müthiş bir çıkış gösterdi. 
İçerenköy  mağlubiyeti  ve Libade beraberliği dışında bütün maçlarını kazanan  Örnek Gençlikspor da  Alt yapı sorumlusu Savaş Yılmaz  iyi bir sezon geçirdiklerini oyuncuları gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder