12 Haziran 2013 Çarşamba

TEKİRDAĞSPOR'DA YENİ BAŞKAN ORHAN ÇEBİ OLDU

Tekirdağspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Haziran Salı günü saat 15.00’da Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Tek liste halinde gidilen kongrede Yönetim Kurulu'na Orhan Çebi başkanlığında ki listede yer alan Fatih Erdöl, Ercan Kısa, Şükrü Akçaoğlu, Cüneyt Pullukçu, Sadık Baş, Atakan Tuncel, Ali Rıza Adalı ve İsmet Teberoğlu seçildi.
Gençlik Merkezi Kokteyl Salonunda başlayan Olağanüstü Genel Kuruluna; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi parti ve  Sivil toplum kuruluş temsilcileriyle beraber Tekirdağspor taraftarı katıldı.
Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap’ın açılış konuşmasıyla başlayan Genel Kurul, Divan Heyeti’nin belirlenmesiyle devam etti. Divan Heyeti Başkanlığı’na Tekirdağ Belediye Başkanı Âdem Dalgıç, Divan heyeti Başkan yardımcılığına Levent Gündoğdu, Kâtip olarak da Lütfü Çebi ve Hüseyin Gençdal seçildi ve ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı okundu.
Olağanüstü Genel Kurulu’nun 8.  gündem maddesi olan Kulüp tüzüğünün 1. maddesinin değiştirilip değiştirilmeyeceğinin görüşülmesi verilen önergeyle gündemden kaldırıldı.
Tekirdağspor Eski Kulüp Başkanı Gürsel Erbap göreve geldikleri günden bugüne kadar ki süreçte gerçekleştirilen faaliyetleri Faaliyet Raporu’nda katılımcılara sundu.
Faaliyet raporunun ardından bilanço eski Muhasip üye Ünal Günay tarafından okunarak, üyeler tarafından onaylandı.
Denetleme Kurulu üyesi Ramazan Arıkök Denetleme Raporunu katılımcılarla paylaşmasının ardından, üyelerin onayına sunularak kabul edildi.
Yaklaşık üç saat süren Olağanüstü Genel Kurul’da tahmini Bütçenin okunması ve onaylanmasının ardından seçime geçildi.
Tek Liste olarak gidilen seçimde Orhan Çebi Başkanlığında ki Yönetim Kurulu Asil Üyeler şu şekilde oluştu: Fatih Erdöl, Ercan Kısa, Şükrü Akçaoğlu, Cüneyt Pullukçu, Sadık Baş, Atakan Tuncel, Ali Rıza Adalı ve İsmet Teberoğlu.
Seçimlerin ardından dilek ve temenniler kısmında Tekirdağspor Kulübü yeni Başkanı Orhan Çebi bir konuşma yaparak gerçekleştirmek istedikleri faaliyetlerle ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.
Başkan Orhan Çebi’nin konuşmasının ardından Tekirdağspor Kulübü’nün yeni sponsoru olan Kaptan Çelik firması Ceo’su Tayfun Çebi, iki yıldır Tekirdağspor Kulübü’ne sponsorluk yapan DORMAR firmasına plaket takdim etti. DORMAR adına plaketi Tekirdağspor Kulübü eski Başkanı Gürsel Erbap aldı.
Tekirdağspor eski Genel Sekreteri Kadri Atıcılar, Tekirdağspor Yönetim Kurulu ve İdari Personel adına Gürsel Erbap’a teşekkür plaketi verdi.
Dilek ve temenniler kısmının sonunda Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya kısa bir konuşma yaparak eski Yönetim Kurulu’na kulübe verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni seçilen Yönetim Kurulu’na da görevlerinde başarılar diledi.
Tekirdağspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder