5 Haziran 2013 Çarşamba

UĞUR TÜRKER YENİDEN ALİBEYKÖY'DE FORMA GİYECEK


Alibeyköyspor Transfer Komitesi yaptığı görüşmeler neticesinde eski oyunsu forvet Uğur Türker ile yeniden anlaştı.
Yapılan anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Uğur Türker "Yeniden Alibeyköy'e geldiğim için mutluyum. Camiayı ve taraftarı çok sevdiğimi herkes biliyor. Allah'ın da izni ile Alibeyköyspor'u eski günlerine döndürmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz kesinlikle Bölgesel Amatör Lig. Bu yıl çok iyi bir kadro kurulduğunu görüyorum. Ben de bu kadronun bir parçası olduğum için gururluyum. Transferim kulübüm ve kendi adıma hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Uğur Türker Kimdir?
1990 yılında Beykoz'da doğan Uğur Türker futbola 2002 yılında Paşabahçe'de başladı

 8 yıl Paşabahçe'de oynadıktan sonra Çubuklu'ya transfer olan genç forvet 1,5 sezon Çubuklu'da oynadıktan sonra devre arasında Alibeyköyspora transfer oldu. Yükselme grubunda çok iyi işler çıkartan Uğur Türker devre arasında Alibeyköyspora gelmiş ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için oynanan ve Alibeyköysporun mağlup olup çıkamadığı son maça kadar mücadele etmişti.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kocaalispor ile anlaşıp lige orada başlayan Uğur Türker sonrasında yine bir Bölgesel Amatör Lig takımı olan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'a transfer olmuştu

KAYNAK: www.alibeykoyspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder