26 Temmuz 2013 Cuma

ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ SEZONA BOMBA GİBİ GİRİYOR

Süper Amatör ligin yeni ekiplerinden Kağıthane temsilcisi Çağlayan Gençlerbirliği transfer çalışmalarında Teknikdirektör M.Ali Dönmez ve Antrenör Emre Baran’ın yaptığı çalışmalar neticesinde Altı oyuncuyu renklerine bağladı.
2012-2013 sezonunda grubunu şampiyon olarak tamamlayan Yeşil Siyahlı ekipte askere giden Eyüp Seviç, öğrenimini yurt dışında tamamlama kararı alan Burak Biçkes ve ayrılan Üç oyuncunun yerlerini doldurmak için; Sarıyer Yenimahalle’den golcü oyuncu Gökhan Al,İstinye Spor’dan Atakan Çeliktaş,Ulutepe’den Ali Halefoğlu,İtü’den Halil Emre Özkan,Göktürk Spor’dan Nusret Çalışkan ve K.Mustafapaşa’dan Serkan Aydoğdular’ı ve eski oyuncusu Burç Agur’u transfer etti.

Ayrıca genç Antrenör Emre Baran yeşil siyahlı ekip’te yardımcı hoca olarak görev yapacak.

Hazırlıklarını Hasbahçe Tesislerinde sürdüren Kağıthane temsilcisi 27.07.2013 Cumartesi saat 18:00’de bir başka Süper Lig temsilcisi Çeliktepe Spor Kulübü ile Seyrantepe Stadında bir hazırlık karşılaşması yapacak.

Alınan bilgiye göre isimleri daha sonra açıklanacak olan iki oyuncu ile görüşmelerin sürdürüldüğü bildirildi.

Çağlayan Gençlerbirliğinin yeni transferlerini tanıyalım.

Gökhan Al :

23 Ocak 1987 doğumlu golcü oyuncu Emirgan,Halide Edip Adıvar,Rumeli Hisarı,İstinye ve Sarıyer Yenimahalle’de oynadı.İki sezon önce İstinye Forması ile çıktığı 18 maçta 20 gol atma başarısı gösteren oyuncu,son olarak forma giydiği Sarıyer Yenimahalle’de oynadığı 9 maçta 14 gol atarak takımının Süper Amatör’e çıkmasında önemli katkıda bulundu.

Atakan Çeliktaş :

19 Nisan 1992 doğumlu oyuncu,libero mevkinde görev yapıyor.8 sezondur İstinye Spor’da görev yapan Atakan artık Çağlayan Gençlerbirliği için ter akıtacak.

Ali Halefoğlu :

10 Mart 1986 doğumlu oyuncu Orta Sahada görev yapıyor.Kasımpaşa,Sütlüce,Ulutepe Sporda görev alan oyuncu takımının 1.Amatör lig’e yükselmesinde büyük rol oynadı.Ayrıca takım kaptanı olarak’ta görev alıyordu.

Halil Emre Özkan :

27 Ocak 1988 Tekirdağ Aydoğdu Gençlik ve İtü’de forma giyen oyuncu Orta Sahada görev yapıyor.

Nusret Çalışkan :

29 Mayıs 1987 Alibeyköy,Altıntepsi,Göktürk,Kemerburgaz formalarını giyen oyuncu sağ kanat’ta görev yapıyor.

Serkan Aydoğdular :

21 Şubat 1989 Gürsel Spor,Kocamustafapaşa Spor formalarını giyen oyuncu her iki ayağınıda kullanıyor,kanatlarda görev yapıyor.


HABER: Mehmet Demiralp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder