28 Ağustos 2013 Çarşamba

TOPÇULARSPOR MİLLİ FUTBOLCUYU RENKLERİNE BAĞLADI

Başkan Fatih Kulaksız, 33 defa Genç Milli formayı giyme başarısı göstermiş tecrübeli oyuncu Ferhat Yayla'ya imzayı attırdı.

15 yaşında Profesyonel olup 33 defa Genç Milli Takım formasını giyerek başarılı bir futbol geçmişi olan Yayla kariyerinde sırası ile Genç Milli Takım'larda Abdullah Avcı, İstanbulspor'da Aykut Kocaman, Sivasspor'da Bülent Uygun, Konya Torkuspor'da İsmail Kartal, Eyüpspor'da Cihat Arslan ve Erzurumspor'da Hasan Çelik gibi önemli kulüpler ve kariyerli hocalar ile çalışma başarısı göstermiş olan yetenekli oyuncu ile anlaşma sağlandı.
İmza töreninde konuşan Yayla '' Kulüp Başkanı'mız Fatih Kulaksız futbol kariyerim boyunca desteğini hiç esirgemeden sürekli yanımda olduğunu hissetirdi. Eyüpspor'da Futbol Şube Sorumlusu olduğu dönemde benimde geçirdiğim bir sakatlık sürecim vardı ve futbolu bırakmayı düşürken o sezon Eyüpspor Kulübü'ne transferimi gerçekleştirdi. Kariyerimin kıralma anlarından biriydi. O gün kendisine teşekkür etmiştim bugün ise vefa borcumu ödemek ve takımı daha üst liglere çıkarmak için buradayım'' diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan'ımız Fatih Kulaksız '' Ferhat benim çok yakından tanıdığım bir isim. Başarılı bir futbol kariyeri olmasına rağmen futbol dışındaki oyunlar ve senaryolar yüzünden hakettiği yerlere getirilmemiş karakterli ve yetenekli bir futbolcu kardeşimiz. Ferhat, henüz 26 yaşında futbolu bırakma kararı almışken kendisini tekrardan kulübümüz aracılığı ile futbola döndürmenin sevincini yaşıyoruz. Ferhat'ın yerinin Amatör Lig olmadığını biliyoruz. Kendisini burada hazırlayıp tekrardan Profesyonel ligdeki kariyerine devam etmesi için aracı olacağız. Bana bir vefa örneği göstererek bizimle birlikte olma arzusundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: TOPÇULARSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder