8 Eylül 2013 Pazar

B.PAŞA TUNA PAŞABAHÇEDEN BERABERLİKLE DÖNDÜ : 1 - 1


Geçtiğimiz Sezonda da aynı grupta mücadele eden Paşabahçe ve Tunaspor takımları, bir birlerine gol atmayı başaramamış ve her iki maçın skoru  0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Yeni sezonun tek farkı Paşabahçe Sahasında 1-1 gollü beraberlikle sonuçlanmış olmasıydı.
Maçın 6.dakikasında konuk Tunaspor Cüneyt Şahin ile yayın üzerinden yakaladığı şut pozisyonu,Paşabahçe Kalecisi Mesut Güneş'in ellerinde kaldı.
10.dakika'da bu sefer Emre Karadağ'ın Tunaspor adına sol taraftan çektiği şut yere çarparak hız kaybedince Kaleci Mesut Güneş iki hamlede bloke etti.
20.Dakika'da konuk Tunaspor sol taraftan Cüneyt Şahin'in getirdiği topa Eren Ziya dönerek vurdu top aut'a gitti.32.dakika'da ilk gol pozisyonunu yakalayan taraf ev sahibi Paşabahçe Takımı sağ taraftan Oğuzhan Öztürk'ün yaptığı orta,Tunaspor defansından yükseklik kazanınca arka tarafta Onur Atilla kafayla durumu 1-0 yapan golü attı.İlk yarı ev sahibi Paşabahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile kapandı.İkinci yarı çok yüksek bir mücadele gücüne sahne oldu.Tunaspor 80.dakika'da kazandığı köşe vuruşunda stoperlerini ileriye çıkarmanın kazancını Aykut Taşkınfurat'ın kafayla attığı golle gördü.Bu dakika'dan sonra her iki Takımda üç puana çok yaklaştı.Maçın 90+2 dakikasında sonradan oyuna dahil olan Tunaspor'lu Ali Hatipoğlu yüzde yüzlük gol pozisyonunda Kaleci Mesut Güneş'e topu nişanladı.90+3. dakika'da bu sefer İshak Kuş Paşabahçe adına topu boş kaleye atamayaınca,maçta 1-1 berabere sonuçlandı.
STAT:Paşabahçe Stadı
HAKEMLER:Emre Kosif,Serhat Aydın,Levent Muhsir
PAŞABAHÇE: 1
Mesut,Mehmet,Arif,Suat,Gökhan,Alper,İshak,Oğuzhan Civelek,Onur, Oğuzhan Öztürk,(Arif),Selçuk,(Yavuz Selim)
TEKNİK DİREKTÖR:Mehmet Fahrettin Eldek
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: 1
Selçuk,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Semih,(Ali Hatipoğlu),Emin,Cüneyt,Uğur, Emre,(Ali Bulut),Eren Ziya,(Burak)
TEKNİK DİREKTÖR:Ata Haluk Yalın
SARI KARTLAR:İshak,Cüneyt,Oğuzhan Öztürk,
GOLLER:Onur Atilla(32.dk),Aykut Taşkınfurat(80.dk)
                                       
HABER: SELİM AÇAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder