16 Eylül 2013 Pazartesi

GAZİOSMANPAŞA'DA FARKLI GALİBİYETİN SEVİNCİ YAŞANIYOR


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Gaziosmanpaşaspor, Pendikspor'u 3-0 yenerek ligde ilk galibiyetini aldı.

Gaziosmanpaşaspor’un büyük bir camia olduğunu söyleyen İkinci Başkan Ramazan Gören,  "Pendikspor karşısında kontrataklarla sonuca gittik. Rakibimizde zaman zaman gol pozisyonu buldu. Ancak kalecimiz  Sofu çok iyi maç çıkardı. Sonuç olarak 3 puanı Pendikspor’u yenerek almamız takıma, seyirciye, ilçeye  ayrı bir renk kattı.  İyi hazırlandığımız maçta taraftarlarımızın desteğiyle 3 puanı almanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Yeşil kırmızılı ekibin teknik direktörü  Taşkın Güngör ise  sezona yepyeni bir kadro ile girdiklerini, ligin güçlü ekiplerinden Pendikspor  karşısına zor bir maça çıktıklarına vurgu yaparak "Ligin ilk iki karşılaşmasını güçlü takımlarla oynadık ve  4 puan çıkardık. Takımımız, Pendikspor karşısında  taraftarlarımızla  bütünleşerek güzel bir oyun sergiledi ve 3-0 galip geldik. Biz artık ileriye umutla bakıyoruz." Şeklinde konuştu.

Ligin 3. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Turgutluspor'un, güçlü bir kadroya sahip olduğuna dikkati çeken Taşkın Güngör, bu karşılaşmada da puan veya puanlar kazanmak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber: Erol Eftekin - www.gophaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder