24 Ekim 2013 Perşembe

İSTİNYESPOR'U SERDAR UÇURDU : 2 - 0


İstanbul 1. Amatör Ligde 6. haftada İstinyespor, Sarıyer Çayırbaşı Stadında Yeni Gayretsporu Serdar'ın attığı gollerle 2-0  mağlup ederek liderliğe oturdu
İLK YARI  SKORU : 0 - 0 

İki takımda ilk yarıda oyuna kontrollü başladı.  İlerleyen dakikalarda Yeni Gayret Spor İstinyesporu bir hayli zorlasa da ilk yarının sonunda her iki takım da soyunma odasına 0-0 berabere gitti.

İKİNCİ YARI : 

İstinyespor ikinci yariya daha baskılı başlasada, Yeni Gayretspor direnç gösterdi. İyi bir takım olma yolunda olan Yeni Gayretspor 72. dakika dayanabildi bu baskıya ve Serdar'ın iyi oyun takibi ile altın değerinde 2 gol buldu.

İstinyesporun baskılı oynadığı dakikalarda , sağ kanattan Emre'nin ortasında, top Serdar'ı aşarak sol kanattaki Berkan'a geldi. Berkan'ın kestiği güzel ortaya aynı şekilde topa iyi yükselen Serdar topu ağlara gönderdiğinde dakikalar 72 yi gösteriyordu.

Bu dakikalardan sonra daha coşkulu oynayan İstinyespor oyun kontrolünü de eline aldı. 

Dakikalar 88. gösterirken Can'ın 50 metreden yolladığı füzeyi kaleci topu elinden sektirince günün başarılı ismi Serdar fırsatçılığını bir kez daha konuşturarak skoru 2 -0 yaptı.

MAÇ SONUCU : 2-0 Goller 72 ve 88 de SERDAR..

Maç  Kadrosu :
Aykut-Mertcan-Ayhan-Miraç-Can-Ufuk-Serdar-Melik-Görkem-Berkan-Emre-Erkal-Şükrü

KAYNAK: İSTİNYESPOR




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder