20 Haziran 2014 Cuma

İSTANBUL TÜFAD'DAN MAHKEME AÇIKLAMASI


TÜFAD İstanbul Şubesi eski başkanlardan Süleyman Tohumcu tarafından mahkemeye verilmeleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

09 Ağustos 2012 tarihinde yapılan TÜFAD İstanbul Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu'nun ardından, Derneğimiz; eski Başkan Sayın Süleyman Tohumcu tarafından mahkemeye verilmiştir. Bu konu ile ilgili olarak bağımsız Yargı'nın esas kararı belli olmuştur. 

Davacı, Sayın Süleyman Tohumcu çok sayıda saygıdeğer Antrenörümüzün oy kullandığı ve Demoraktik bir şekilde yapılan seçimi hiç bir haklı gerekçesi olmadan tamamen karalama ve iş yapamaz duruma getirme gayesi ile "Usulsüz Bir Genel Kurul" olarak adlandırmış ve açtığı dava dilekçesinde Antrenörlerimizin özgür iradeleri ile seçilen Başkanımız Sayın Rıza Çavuşoğlu’nun;

  1. Yetkilerinin durdurulmasına,
  2. TÜFAD İstanbul Şube Yönetimin Kayyuma devrine,
  3. Genel Kurul’un iptalini  talep etmiştir. Asılsız gerekçelerle açılan bu dava, T.C. İstanbul 17.Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülmüş ve Mahkemenin süren oturumlardan sonra sonuçlanmış bulunmaktadır.
Derneğimizi Mahkeme kapılarına düşüren, hizmet etmemize engel olmak isteyen, Üyelerimizin emeklerine saygı duymayan bu son derece hatalı ve anlamsızca yapılan davranışa, Yüce TÜRK MAHKEMELERİ gerekli cevabı vermiştir. Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder