20 Aralık 2019 Cuma

Genç Başkan Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan Mavi Karadeniz Tv Sizlerle


Genç Başkan Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan Mavi Karadeniz Tv De Sizlerle



Spor kulüplerine yapmış olduğu destekle gönülleri kazanan İstanbul Gençlergücü spor kulüp Genç başkanı Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan Mavi Karadeniz TV kanalında Türkiye genelinde amatör spor kulüplerinin tanıtımını yapmaya devam ediyo Her Hafta sonu cumartesi günü saat 21-00 23-00 da mavi karadeniz tv de canlı yayında Amatör Spor ve Profesyonel Spor Kulübü Camialarıyla Beraber her hafta Yayına Spor Camiasının Çok değerli Başkanları Duayen Teknik Direktörleri ve eski Futbolcularla beraber Spor Sanat Panorama Programı MAVİ KARADENİZ TV de ilgiyle izleniyor.


Türkiye’nin en genç spor kulüp başkanı olan İstanbul Gençlergücü Spor Kulüp başkanı Özgür Subaşı, “Sporun gündemini belirleyecek önemli konukları da ağırladıklarını belirterek, inşallah en iyisini yapacağız.

Amatör Spor Kulübü Camialarını gündeme taşıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz 10 senedir Amatör Spor Kulübü Başkanlığı yaptığını dile getiren Genç Başkan Özgür Subaşı elimizden geldiğince zor şartlarda mücadele eden bütün AMATÖR spor kulübü camialarımızı ekrana çıkarıcaz.

Her hafta hocalarımızın yanında spor kulüplerimizin başkanlarını da misafir etmek istiyoruz.

Amatör spor kulüblerimizin bizlere gösterdiği ilgiden dolayı ve bizlere destek olan değerli basın mensuplarımıza da teşekkür ederim” dedi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder