2 Ağustos 2012 Perşembe

ÇAPASPOR'DA YENİ KADRO ŞEKİLLENİYOR


Çapa'da yeni sezon hazırlıkları sürerken teknik direktör Vedat Arıkan'in 15 Eylül'de başlayacak İstanbul 1Amatör Ligi öncesi yapılacak hazırlık karşılaşmalarında takımın kadrosunu şekillendireceği belirtildi.
Tecrübeli teknik adamın hazırlık maçlarıda bütün oyuncularını deneyeceği ve bu maçlarda sergileyecekleri performanslara göre Çapa'daki gelecekleriyle ilgili karar vereceği öğrenildi. Arıkan'ın sezon boyunca sıkı mücadele edecek olmaları nedeniyle kadroyu geniş tutacağı, ancak bazı oyuncuları daha çok şans bulabilecekleri takımlara yönlendirmeyi planladığı ifade edildi.


Yeni sezon hazırlıkları boyunca yeterli verimi alamadığı bazı oyuncularını da bu maçlarda son bir kez daha gözlemleyecek olan Arıkan'ın bu karşılaşmalar sonrasında gideceklerle ilgili son raporunu yönetime sunacağı öğrenildi.

Çapa'da transfer çalışmaları da devam ederken Kadırga'da antrenmanlara başlayan Ufuk Yılmaz'dan istediği yanıtı alamayan sarı lacivertlilerde Enes Berkay Açar'a alternatif sağ bek arayışlarının da sürdüğü vurgulandı.

Uzun süre konuşulan kaleci konusunun geçen sezonki Burak Taşçı transferiyle ikinci planda kaldığı , bir transfer veya orta alanda görev yapacak bir alternatifin yanısıra kanatlarla kadronun takviye edilmesinin ardından transferin kapanacağı belirtildi.

Bu arada Çapaspor sezonun ilk antrenmanını bu akşam yapacak

KAYNAK: ÇAPASPOR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder