3 Ağustos 2012 Cuma

EYÜPSPOR BAŞARIYA KENETLENDİ


Eyüpspor'un teknik direktörü Murat Şahin, camia olarak hedefe ve başarıya kenetlenmiş durumda olduklarını vurgulayarak, TFF 1. Lig'e çıkmayı çok fazla istediklerini söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarını İzmit Kartepe'de sürdüren Eyüpspor'un teknik direktörü Murat Şahin, kampın temposundan oldukça memnun olduğunu, oynayacakları hazırlık maçlarıyla takımın iskeletini oluşturacağını ifade etti.

İstanbul'da 10 günlük kros ağırlıklı çalışmadan sonra Kartepe'deki kampta futbolculara kontrollü yüklemeler yaptıklarını anlatan Murat Şahin, şunları kaydetti:

''Hazırlık maçlarımızın sayısını artırarak lige hazırlanıyoruz. Takıma yeni katılan transferlerin performansı yüzümüzü güldürüyor. Cumartesi günü Pendikspor'la bir hazırlık maçı yapacağız. Bu hazırlık maçları kafamızdaki takımı yavaş yavaş ortaya çıkaracak. Hırs, azim, istek ve arzunun hat safhada olduğu kampımızda futbolcularımın forma savaşı gerçekten görülmeye değer. Kaya gibi sağlam bir takım yapmanın uğraşı içindeyiz. Zaten yaptığımız transferler ve kurduğumuz takım, bizim hedeflerimizin ne kadar yükseklerde olduğunu gösteriyor. İnşallah özlemi ve hasretiyle yanıp tutuştuğumuz başarılara önümüzdeki sezonda ulaşmak istiyoruz. Camia olarak hedefe ve başarıya kenetlenmiş durumdayız. Durmadan usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bir üst lige çıkmayı gerçekten çok fazla istiyoruz.''


KAYNAK: EYÜPSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder