7 Ağustos 2012 Salı

EYÜPSPOR'A ALTYAPIDAN 3 YILDIZ ADAYI


Eyüpspor Futbol Akademisi futbolcu fabrikası olduğunu bir daha gösterdi. 15 yaşındaki forvet Devrim Taşkaya, Altyapı kalecisi 15 yaşındaki Emre Tümler ile 18 yaşındaki stoper Uğur Gezer Kartepe’deki kampın yıldızı olma başarısı gösterdiler
Kısa sürede Teknik Direktör Murat Şahin’in gözüne girmeyi başaran genç futbolcular A takıma çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Eyüpspor Başkanı Şevket Sever ise Alt yapılarının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiklerini belirtti.

Sever, ” Devrim, Emre ve Uğur’u alt yapıdaki maçlarından sürekli olarak takip ediyorduk. Bu üç futbolcumuz Futbol Akademisi sorumlusu İbrahim Keserel hocamızla koordineli bir çalışmanın bir ürünüdür. Genç kardeşlerimizi bu yıl profesyonel yapma kararı aldık. Yetenekli olan ve kendine güvenen tüm futbolcu adaylarımızı Eyüpspor’un alt yapısına davet ediyoruz. Eyüpspor olarak birçok süper lig takımının girmeye cesaret bile edemediği COCA COLA akademi ligine girmeyi başardık. Akademi ligi gençlerin süper ligi olarak bilinir. Burada Eyüpspor olarak süper lig takımlarından
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor’la karşılaşma imkanı buluyoruz.
Bu lige katılarak alt yapımızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiğimiz için çok mutluyum” ifadesini kullandı.

Profesyonelliğe adım atan 18 yaşındaki Uğur Gezer Eyüpspor alt yapısında bulunan U-15,U16,U17,U18 takımlarında sürekli olarak forma giydiğini ve A takıma çıkmak için çok çalıştığını ifade etti.

KAYNAK: EYÜPSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder