8 Temmuz 2015 Çarşamba

GOLCÜ ERDEM YILMAZ YUVAYA DÖNDÜ


Daha önce 2 sezon Leventspor forması giyen  tecrübeli futbolcu Erdem Yılmaz bir sezon aranın ardından yeniden Leventspor'a döndü. Tecrürbeli futbolcu ile bugün yapılan görüşmeler sonrasında resmen imzalar atıldı.
Erdem Yılmaz kimdir?

Futbola 12 yaşında Paşabahçe minik takımında başlayan ve yeşil kırmızılı kulübün altyapısında aralıksız dört sezon geçiren Erdem Yılmaz, 16 yaşında Yimpaş Yozgatspor A2 takımına transfer olmuş iki sezon burada oynadıktan sonra 2003-2004 sezonunu Samsunspor A2 takımında geçirmişti. Altyapısını tamamladıktan sonra İstanbula dönen Anadolu Hisarı takımında aralıksız üç sezon oynayan ve burada vitrine çıkan sağ kanat, yeşil sarılı ekipten Bakırköyspor'a transfer olmuş ve yeşil siyahlı ekiple Türkiye Şampiyonası tecrübesi yaşamıştı.

Sonrasında kırmızı siyahlı takıma transfer olan futbolcu, Levent ile grup üçüncülüğü yaşamış, ertesi sezon Çatalcaspor'da forma giydi. 2011 yılında Vefa ile başarıyı yakalayan oyuncu, yeşil beyazlı ekip ile de BAL sevinci  yaşamıştı. 2012 yılında 3.Lig şansını son haftaya kadar sürdüren Sultangazispor'da geçiren futbolcu 26 maçın 25'inde forma giymiş, 10 gol 4 asistle mavi kırmızılı ekibe büyük katkı sağlamış ve takımı grubunu üçüncü bitirmişti. 
2013 yılında Leventspor'a yeniden döndükten sonra attığı gollerle kırmızı siyahlı takımın BAL'a yükselmesinde önemli bir rol oynamıştı. Geçen yılı Çengelköyspor'da geçiren Erdem Yılmaz'ın 29 A2 müsabakasında 2 golü,  40 BAL maçında da 11 golü bulunuyor. 

KAYNAK: LEVENTSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder