21 Eylül 2012 Cuma

Florence Nightingale'den İyi Başlangıç (Lig Serüveni Turnuvası)


Bayrampaşa arena spor tesislerinde oynanan maçta Florence Nightingale ile Kızılay City takımları karşı karşıya geldiler. İki takımda turnuvaya güzel hazırlanmışlardı. turnuvanın açılış maçına yakışır bir mücadele örneği gösterdiler. Maçın başlama vuruşundan itibaren maç sonuna kadar üst düzey bir maç oldu.

Maçın ilk yarısı kıyasıya bir mücadele ile geçti. İki takımda birbirlerinin üzerine korkusuzca gittiler. İlk yarıda gelen karşılıklı goller vardı. Florence Nightingale Barış ve Yılmaz ile goller bulurken Kızılay City ise Mert ve Ömer ile goller buldu. Kıran kırana geçen ilk yarı sonucunda 2-2 ' lik eşitlik vardı.
Maçın ikinci yarısında Kızılay City takımı girdiği pozisyonları cömertçe harcadı. Kızılay City ' e göre biraz daha tecrübeli oyunculardan kurulu olan Florence Nightingale takımı girdiği pozisyonları golle sonuçlandırınca maçtan 5-2 gibi güzel bir skorla ayrılmasını bildi.

FLORENCE NİGHTİNGALE GOLÜ İSTEDİ

Florence Nightingale takımı maçın başından sonuna kadar açık oyununu sürdürdü. Oyuncuların hemen hemen hepsinin top tekniğinin yüksek olması gözlerden kaçmadı. inanılmaz bir paslaşma yüzdesi olan ve bu paslaşmaları gol ile sonuçlandırabilen Florence güzel oyunu ile golü ve galibiyeti istedi.

KIZILAY CİTY GOL YOLLARINDA ZAYIF KALDI

KızılayCity takımı genç oyunculardan kurulu bir takım olduğundan maç boyunca çok koştular ve mücadeleyi hiç bırakmadılar. birbirleri ile çok iyi paslaşan ve kişisel yetenekleri oldukça iyi olan Kızılay City takımı gol yollarında başarısız oldu. Rakip kaleye kadar çok güzel gitmelerine karşın kale önündeki son vuruşları yapamamaları onları mağlup olmaktan kurtaramadı.

MAÇIN GOLÜ DURMUŞ

Florence Nightingale takımının ileriye dönük orta saha oyuncularından olan Durmuş çok güzel bir gole imza attı. Durmuş orta sahanın sağ tarafında topla buluştu. Topu gayet güzel kontrol ettikten sonra bir oyuncudan sıyrıldı ve sağ çaprazdan çok sert bir şut çıkardı. Top kalecinin bakışları arasında kalecinin sağından 90 tabir edilen yerden ağlarla buluştu.

MAÇIN KIRILMA ANI

İlk yarı kafa kafaya giden maçın ikinci yarısında Kızılay City takımı oyuncuları yakaladıkları net pozisyonları gole çeviremeyince oyundan koptular ve kalesinde goller gördüler. Kızılay City ' nin net pozisyonları harcaması maçın kırılma anıydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder