20 Eylül 2012 Perşembe

Mecidiyeköy Tayfunspor, rahat kazandı: 4-0


Mecidiyeköy Tayfunspor- Ceylanspor : 4-0
1.Amatör  Lig'in 2. haftasında Mecidiyeköy Tayfunspor, taraftarı önünde Ceylanspor'u ağırladı. Karşılaşma ev sahibinin 4-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.


Siyah beyazlı takıma galibiyeti getiren goller 2’ ve 85’. dakikalarda Mazlum, 53’. dakikada Volkan Hasan Cebi ve 80. dakikada Mesut'dan geldi.
İlk haftayı mağlubiyetle kapatan ev sahibi takım ligin ikinci haftasında 3 puanla tanıştı.  Konuk ekipCeylanspor, oynadığı iki karşılaşmadanda mağlup ayrılarak puanla tanışamadı.


Cebi, Attırdı, attı, atıldı!
M.Tayfunspor da en iyiler arasında gördüğümüz Volkan Hasan Cebi, 60 ve 65 dakikalarda üst üste gördüğü sarı kartlarla ve  kırmızı kartla oyundan atıldı. Cebi, 2’ dakikada Mazlum’un attığı golde asist yaparken, 53’ dakikada uzak mesafeden kaleye gönderdiği sert ve düzgün şutu kalecinin bakışları arasında filelerle buluştu. Kırmızı kart pozisyonuna kadar Ceylanspor kalesinde tehlikeler yaratmasını bildi.




Mesut’un Anne ve babası oğullarının attığı golü izledi.
Karşılaşmada tribünlerde rastladığımız siyah beyazlı formayı giyen Mesut Kaya’yı tribünlerde Anne ve babası izledi. Mesut en güzel hediyeyi 80’ dakikada takımının üçüncü golünü atarak verdi.

73' dakikada Ceylansporlu Ferhat, penaltıdan faydalanamadı topu üst direğe nişanladı.


Küçükköy temsilcisi Ceylanspor çok genç ve 13 kişilik kadroyla sahada yer alırken 1961 doğumlu yedek kalecisi Güven Zorlu, 81’ dakikada oyuna dahil oldu ve dikkatleri üzerine topladı.











Haber : Bu Ülke Gazetesi / Yüksel Cırt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder