13 Eylül 2012 Perşembe

KAPTANDAN İDDİALI DEMEÇ


 Altınova Belediyespor'un tecrübeli kaptanı İlker Baş, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını ve yeni sezonda başta ilçe halkı olmak üzere, bütün futbolseverlerin Altınova Belediyespor'u izleyeceğini söyledi.

  Bölgesel Amatör Lig ve Türkiye Kupası'ndaki temsilcimiz Altınova Belediyespor'da takım kaptanı İlker Baş, önemli açıklamalarda bulundu. Sezona erken start vermelerinin, kendileri açısından faydalı olduğunun altını çizen tecrübeli orta saha oyuncusu, "Yeni sezon hazırlıklarına erken başladık ve bu, bizim için avantaj sayılabilir. Çünkü yeni bir ekibiz ve takım arkadaşlarımızla birbirimizi yeni yeni tanıyoruz. Lig başlayana kadar hazır olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Hem Bölgesel Amatör Lig hem de Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz ve yere kadar gideceğiz. Bu sezon, herkes Altınova'yı büyük bir zevkle izleyecek" şeklinde konuştu.
"Okan Yılmaz Büyük Avantaj"
Bursasporlu eski milli yıldız Okan Yılmaz'ın, Sarı Yeşilli ekip için büyük bir avantaj olduğunu kaydeden İlker Baş, "Okan hocamız, faal futbol yaşantısındaki deneyimlerini bizimle paylaşıyor. Çok iyi bir ağabeyimiz ve aynı zamanda iyi bir çalıştırıcı. Geçtiğimiz sezon bizim takımımızda futbolcuydu. Ancak artık teknik direktör ve kendisinin, bu takımın başarısı için neler yaptığını ve yapacağını hepimiz göreceğiz. Yeter ki biraz sabır lazım" dedi.


"Güçlü Rakipler Var"
Yer aldıkları 9. grupta birbirinden zorlu rakiplerin bulunduğunu ifade eden Baş, "Armutlu Belediyespor ile Yalova'yı BAL'da temsil edeceğiz. Yer aldığımız 9. grupta çok güçlü ekipler var. Ancak biz zoru severiz ve bu takımların arasından sıyrılarak, üst sıralara tırmanacağımıza inanıyorum. Başkanından yöneticisine, futbolcusundan taraftarına, antrenöründen ilçe halkına kadar herkes, sezonun başlamasını bekliyor" diyerek sözlerini tamamladı.


kaynak : ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder