5 Ekim 2012 Cuma

ALİBEYKÖY'DEN KASIMPAŞAYA AĞIR DARBE : 4 - 2


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Alibeyköyspor BAY geçeceği haftayı Kasımpaşa(U18) takımı ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Bu haftayı BAY geçecek olan Alibeyköyspor, bu boşluğu hazırlık maçı ile değerlendirme kararı aldı ve Alibeyköyspor’lu yöneticiler Kasımpaşa U18 takımı ile bir hazırlık maçı planladı.
Alibeyköyspor teknik heyeti için geçtiğimiz haftalarda fazla oynama şansı bulamayan oyuncuları ve altyapı oyuncularını görmek için bir fırsat olan bu maçta birçok oyuncuyu izleme fırsatı doğdu.

Skorla birlikte oynanan oyundan da oldukça memnun olan teknik heyet ileriki maçlar için iyi bir hazırlık maçı olduğunu bildirdi.

Maça, Cemil Yücedağ, Murat Akar, Tugay Banicar, Berent Yerdak, Rahmican Kasapoğlu, Sinan Koç, Çağlar Öztürk, Yasin İntaş, Emin Akbaş, Olcay Doğu ve Ozan Yörükcü ilk on biri ile başlayan Alibeyköyspor ilerleyen dakikalarda yedi oyuncu değişikliği yaparak tüm genç oyunculara fırsat verdi.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Alibeyköyspor maçı Emin Akbaş, Olcay Doğu, Ozan Yörükcü ve Anıl Gemici'nin golleri ile 4-2 kazandı.

KAYNAK: SELİM DEMİRER / EYÜP GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder