22 Ekim 2012 Pazartesi

BÜYÜKDERESPOR'DAN NİHAT DOĞAN SÜPRİZİ



Türkücü Nihat Doğan,  İstanbul 1. Amatör Küme Takımlarından Büyükderespor'un Teknik Direktörü oldu..

Büyükdere’nin teknik direktörü
Geçtiğimiz hafta ' Top Bizde ' programına konuk olan ve futbol bilgisiyle Sergen Yalçın’ı çok şaşırtan ünlü şarkıcı, 1. amatör lig takımlarından Büyükderespor’un teknik direktörlüğünü üstlendi.


Büyükderespor'un ünlü siması sadece Nihat Doğan değil. Sarıyer İlçesi takımı Büyükderespor'da ayrıca bir zamanlar Galatasaray forması giymiş Evren, Fenerbahçe forması giymiş Burhan ve Sarıyer'in takım kaptanlığını yapmış olan Cem'de yeralıyor.

Kaçan goller sinirlendirdi
Büyükderespor, geçtiğimiz gün Sarıyer’in Çayırbaşı Stadı’nda Söğütlüçeşme ile karşılaştı. Futbolcularına saha kenarından yüksek sesle taktikler veren, kaçan gollere çok sinirlenen Nihat Doğan, heyecanlı tavırlarıyla ünlü teknik adam Fatih Terim’i aratmadı.  

6 Hafta sonra puanla tanıştı
Nihat Doğan'ın çalıştırdığı Büyükderespor'u ipten alan isim ise tecrübeli oyuncu Evren oldu. Maçın son beş dakikası konuk Söğütlüçeşme'nin 1-0 üstünlüğü ile devam ederken, tecrübeli oyuncu Evren ceza sahası içinde yere düşürülünce ev sahibi Büyükderespor penaltı kazandı. Penaltıyı golü çeviren Evren kendi sahasında Büyükderespor'u adeta ipten aldı ve maç 1 - 1 bitti


İlk puanlar Nihat'la geldi
Böylece 6 haftadır puan alamayan Nihat Doğan'lı Büyükderespor ilk puanını almış oldu.

Hakem Hüseyin Göçek'ti
Maçın hakeminin Süper Lig hakemlerinden Hüseyin Göçek olması da dikkat çekti. Göçek'in Avrupa maçı yöneteceği için bu hafta dinlendirildiği öğrenildi.

KAYNAK: İHLAS.NET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder