1 Ekim 2012 Pazartesi

ÇAĞLAYAN G.B :1 - ÜÇYÜZLÜ : 1 (1. AMATÖR LİG)


Çağlayan Gençlerbirliği ligin 4.haftasında sahasında karşılaştığı Üçyüzlü Spor ile, sayısız gol kaçırdığı maçta, 1-1 berabere kalarak bir puanla yetindi.
Karşılaşmanın son dakikalarında Tezcan ile birde penaltıdan yararlanamayan  Çağlayan Gençlerbirliği'nde Emre kırmızı kartla oyun dışı kaldı.



ÇAĞLAYAN G.B : Burakhan,Onur,Emre,Burak,Tolga,Eyüp,Olcay,Okan,Baran,Tezcan,Engin
Yedekler : Mehmet,Berkant,Kadir,Emre,Ömer,Yasin,Fikri

ÜÇYÜZLÜ SPOR : Alican,Muhammet,Şaban,Burak,Murat,Hüseyin,Enes,Erdem,İbrahim,Ali,Cengiz
Yedekler : Ercan,Caner,Volkan,Fatih,Ali,Mevlüt,Akın

 GOLLER : Engin (Çgb) - İbrahim (Üçyüzlü)

Geçen Hafta Topkapı Spor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı durumda olan Ömer'in yerine Baran ilk onbirde yer buldu. Sağ açık bölgesinde oynayan Baran'ın, arkasında oynayan Tolga ile uyumu ve saha içerisinde devamlı oyunda kalması dikkatlerden kaçmadı.


Karşılaşmanın başlamasıyla beraber rakip sahada baskı kuran  Çağlayan Gençlerbirliği ilk yarıda duran toplarla ve kanatlardan etkili olmaya çalıştı. İlk yarıda Onur, Olcay ve Engin ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Üçyüzlü Spor'un ise ilk yarıda kayda değer bir pozisyonu yoktu.

İlk yarının ortalarında Çağlayan Gençlerbirliği Olcay ile gole çok yaklaştı ; sağ kanattan kazandığımız köşe vuruşunu kullanan Tezcan topu penaltı çizgisine gönderdi,iyi yükselen Olcay kafayı vurdu, herkesin gol dediği pozisyonda Üçyüzlüspor'dan Enes topu çizgiden çıkarttı.

İkinci yarı yine Çağlayan Gençlerbirliği'nin üstünlüğü ile başladı. Orta sahadan ayağa paslarla çıkarak rakibin dengesini bozdu fakat gününde olmayan ileri uç elemanları son vuruşlarda etkisiz kaldı. İkinci yarıda ise Engin, Olcay, Eyüp ve Tezcan ile girdiğimiz gol pozisyonlarında Üçyüzlü kalecisi Alican kalesinde başarılıydı.

GOLLLLL

Karşılaşmanın 75.Dakikasına girilirken Çağlayan Gençlerbirliği Engin ile golü buldu. Okan sağ kanattan aldığı topla driplinklerle ceza sahası yayının üzerine geldiği anda bir anda kendini yerde buldu. Topun başına geçen Tezcan, şutunu çekti top kaleciden döndü, pozisyonu iyi takip eden Engin kaleciden ve rakipten önce araya girerek topu filelerle buluşturdu.


Çağlayan Gençlerbirliği'nin golünden 5 dakika sonra; karşılaşmanın 80. dakikasında ÜçyüzlüSpor'un golü geldi. Oyuna sonradan giren Volkan'ın ara pasında defansın arkasına iyi sarkan İbrahim bir anda Burakhan ile karşı karşıya kaldı, plase bir vuruşla topu filelere gönderen İbrahim skor'u 1-1 e getirdi.

ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ PENALTI KAÇIRDI

Golden sonra oyunu bırakmayan Çağlayan Gençlerbirliğide Engin ceza sahasında topu önünde buldu. Bir anda Alican ile karşı karşıya kalan Engin, Alişan'ın sert müdahalesi ile yerde kaldı, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi, aynı zamanda kaleci Alican kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Rakip kaleci Alican'ın atılmasıyla kaleye yedek kaleci Ercan geçti, topun başına geçen Kaptan Tezcan, zayıf ve etkisiz bir vuruş yaparak topu kaleciye nişanladı.

MAÇIN SONLARINDA SİNİRLER GERİLDİ

Dakikalar 85'i gösterdiğinde Üçyüzlü Spor'lu Erdem, Çağlayan Gençlerbirliği'nden Burak'a sert müdahalede bulundu. Pozisyon sonrası bir anda ortalık karıştı.Yatışan olayların ardından Çağlayan Gençlerbirliği'nden  Emre ve Üçyüzlü'den Erdem kırmızı kartla cezalandırıldılar.

Maçın hakemi olayların sakinleşmesinin ardından maçı bitirdi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

KAYNAK: ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder