29 Ekim 2012 Pazartesi

KADIRGASPOR KAZANMAYI UNUTTU : 1 - 1


Kadırgaspor, Namık Sevik Stadında oynadığı maçta Okmeydanı ıle 1-1 berabere kaldı
Çok iyi bir oyun ortaya koyamayan Kadırgaspor ilk yarıda Emrah'ın goluyle 1-0 öne gecti.
İlk yarının sonuna kadar net 5 pozısyondan yararlanamayan Kadırgaspor karşısında ikinci yarıya hızlı başlayan Okmeydanı golü bulunca oyunun hakimiyetini ele geçirdi.
Penaltıyla golü bulan Okmeydanı temsilcisi o dakikalarda Kadırgaspor kalesini ablukaya aldı
Kadırgaspor  90'ıncı dakikada öyle bir pozisyon kaçırdı ki golü atmak atamamaktan daha kolaydı.
Bu pozisyonun ardından maçın hakemi müsabakayı bitirirken her iki taraf 1'er puanı paylaşmış oldu. Kadırgaspor 9 haftadır galip gelememe serisini yine sürdürürken puan sıralamasında da aşağılarda kalmış oldu.
 Öte yandan maç boyunca hiç susmayan Kadırgaspor taraftarı maça damgasını vurdu.

Taraftarların maç sonunda sosyal paylaşım sitelerinde yapmış olduğu açıklama ise şöyle:
"Kadırga camiası, pazar günkü maçta taraftarın beklediği gibi maçı izlemeye gelen taraftarı her zaman ki tavır ile hor görmüştür ! Bizler sesimiz kısılana kadar bağırıp takımımıza destek verirken maç boyunca oturduğu yerden kalkmayıp hiçbir destek belirtisi göstermeyen yönetimin ve semt ağabeylerinin Taraftarı hor görmesi Kimsenin Haddi Değildir. Kımse Kadırga Taraftarından büyük değildir.  Bunu herkesın aklının bir köşesine yazmasını istiyoruz !
 Gecen Sezon Aldığımız Karar ile Maçlara Katılım Yapmayı Durdurmuştuk ! Fakat Gerek oyuncuların gerek semtimizin sevilen insanlarının teşvikiyle bu hafta ki maça katılım yapmaya karar verdik. Fakat Yönetimin sanki kulübün gerçek sahibiymiş gibi taraftarı hor görme çabası hala tam gaz devam etmektedir . Taraftar olarak bu zihniyetin değişmesini istiyoruz !
Gecen Sezon Aldığımız Kararı aynen devam ettiriyor Maçlara Katılım yapmıyoruz ... Takımımıza Ve BÜYÜK YÖNETİCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ 

KADIRGALILAR !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder