27 Ekim 2012 Cumartesi

MALTEPESPOR'DA FUTBOLCULAR YÖNETİME İSYAN ETTİ


Futbolcu alacaklarının, peşinatının, primlerin ödenmediği Maltepespor'daki kaos giderek çözülmez bir hal alıyor.
Maltepespor, Elazığspor müsabakası için deplasmana gidecek bir yönetici görevlendiremedi.


Eski yönetici Yusuf Bıçak Maltepespor kafilesine başkanlık etti.

Futbolcular ve teknik heyet de Maltepespor yönetiminin bu vurdumduymazlığı karşısında sahaya çıkarak aslanlar gibi mücadele ettiler ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldılar.

Arefe günü gerçekleştirilen bu maçtan sonra kulüp binasına gelerek bayram harçlığı almak isteyen futbolcular ve teknik heyetin karşısına hiçbir yönetici çıkamadı.

Bugün bayramın 2. günü yine futbolcular kendileri ile bayramlaşacak ve bayram harçlığı verecek ( ALACAKLARINA MAHSUBEN) para bekleyen futbolcular yine beklediklerini bulamadılar.

 Moralsiz bir şekilde antreman yapan futbolcular "Maltepespor başkan ve yönetimini Allah'a havale ediyoruz. Geçtiğimiz bayram da ve bu bayramda bizleri insan yerine koymadılar. Hangimiz aç hangimiz susuz hangimizin borcu var umursamadılar. Bu duyarsızlığa karşılık verecek değiliz. Biz netice itibari ile çocuklarımızın ekmek parasını futbolculuğumuz ile kazanıyoruz. Burada bir onur mücadelesi veriyoruz. Ancak hiçkimsenin bize sahip çıkmamasından son derece rahatsızlık duyuyoruz. Olay gazetesinin bu konuyu Maltepe halkına ulaştırmasını istiyoruz" diyerek yönetime tepkilerini dile getirdiler.

Elektrik, su, doğalgaz, kira, giderleri ödenmeyen futbolcular kara kara düşünmeye başladılar


KAYNAK: OLAY GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder