11 Kasım 2012 Pazar

ADALARSPOR ZORU BAŞARMAYA DEVAM EDİYOR

Kendi stadı olmaması nedeniyle idman ve maçlarını her hafta deplasmanda oynamak zorunda kalan Yeşil Beyazlı ekip, tüm imkansızlıklara rağmen zoru başarıyor
9.hafta sonunda, en yakın rakibi Şilespor’a 6 puan fark atmayı başaran Adalarspor, her lig karşılaşmasını deplasmanda oynuyor. Doğal güzellikleriyle ön planda olan İstanbul’un güzide semti Büyükada’nın tek takımı olan Adalarspor, 66 yıllık tarihi boyunca, ilk kez Süper Amatör Ligi’ne çıkma şansına bu kadar yaklaştı.

Azmin zaferini gösteren Yeşil Beyazlı futbolcular, taraftarların da ilgisizliğine rağmen ve maddi sıkıntılar içinde olmalarına karşın, şimdiye kadar oynadıkları tüm maçlarda yenilgi yüzü görmediler.

Adalarspor’ un Başkanı Yusuf Bahar, hedeflerinin Süper amatör küme olduğunu ifade etti. Taraftarları takıma sahip çıkmaya ve Adalar’da oturan iş adamlarını da destek vermeye çağıran Bahar, “Sezon başlamadan önce kendimize bir hedef koyduk. Bu nedenle de takımımızı yeniden kurarak yola çıktık. Yaptığımız transferler ile gücümüzü ortaya koyarak hedefimize doğru ilerliyoruz. Ancak tek sıkıntımız taraftarlarımızın bize şampiyonluk yolunda yalnız başımıza bırakmaları ve manevi destek vermemeleridir. Maçlara giderken, esnaflardan topladığımız küçük yardımlar ile maçlarımıza çıkabiliyor ve masraflarımızın bir kısmını karşılayabiliyoruz. Futbolcularımız tamamen kendi özverileriyle ve forma aşkıyla mücadele ediyorlar" dedi.


KAYNAK: ADA GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder