11 Kasım 2012 Pazar

YASİN BEYKÖY BELEDİYE'Yİ ZİRVEYE TAŞIDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup’ta mücadele eden İstanbulspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Beyköy Belediyesispor’a 1-2 skorla mağlup oldu.
Karşılaşmanın 3 ve 65 dakikalarında duran top organizasyonlarıyla atığı bir birinden güzel gollerle karşılaşmanın en iyileri arasında yer bulan Yasin Ünal, Düzce temsilcisi Beyköy Belediyesispor’u liderliğe taşıdı.

Zorlu bir o kadarda mücadelenin üst seviyede olduğu karşılaşmada her iki takımda yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlk dakikalarda golü kalesinde görmesine rağmen karşılaşmanın büyük çoğunluğunda topa hakim olan taraf İstanbulspor’du.

Soydan, Serkan ve Ahmet’i geçemedi.

İlk yarının son dakikasında Beyköy Belediyespor adına Soydan Seven, Kaleci Serkan Karagöz’le karşı karşıya pozisyonda topu kalecinin üzerine nişanladı tekrar tamamlamak istediği atakta Ahmet Altıntaş engelini aşamadı.

Serkan Karagöz, birebirlerde kalesini gole kapadı.

Sarı siyahlı kaleci Serkan Karagöz, performansı ile göz doldurdu birebir pozisyonlarda Düzce temsilcisinin ileri uç forvetlerine gol fırsatı vermedi.

Orçun, 3 dakika arayla gördüğü sarı kartlarla oyundan atıldı.

77 dakikada resimde görülen pozisyondan değil, sonrası rakip oyuncu ile tartıştığı için Orçun, ilk sarı kartını görmüştü. 3 dakika sonrasında 80 dakikada tuttuğu topu elinden kaçırınca Düzce temsilcisinin kalecisi Orçun, İstanbulspor’lu oyuncuyu ceza sahası içinde yere düşürmesi sonucu ikinci sarı kart ardından kırmızı kartla oyundan atıldı. Karşılaşmanın Hakemi İstanbulspor lehine tereddütsüz penaltı atışını hükmetti.

İstanbulspor’un golü penaltıdan Salih attı.

82’dakikada penaltı atışını kullanan Salih, skoru 1-2 taşıdı. Mücadelede başka kayda değer gelişme olmadığından karşılaşmadan Konuk takım 3 puanı alan taraf oldu ve haftayı lider olarak tamamladı.

Stat: Ayazağa Atatürk

Hakemler : Ercan Bayırlı, İsmail Ersoy, Okan Kayataş, Sehat Yeşilselvi

Saha Komseri : Nedret Terkeş, Kaan Polat

İstanbulspor: Serkan Karagöz, Hakan Ferhat, Ahmet, Mustafa, Rahmi, Mehmet Ensari, Birkan, Yakup, Gökmen, Salih ( Tuğay, Çağrı, Burak, Mesut, Serkan, Emre)

Beyköy Belediyespor : Orçun, İlhan, Çağlar, Bahadır, Gökhan, Soydan, Adem, Yasin, Doğancan, Bahadır Kıyak, Selim, ( Gökhan, İsmail, Onur, Enver, Oğuzhan, Saim, İsmail Bektaş

Kırmızı Kart 80’ Orçun, Beyköy Bld.spor / 88’ Rahmi, İstanbulspor

Gol/Goller : 3’- 65’ dakika Yasin, Beyköy Bld. Spor / 82’ Salih, İstanbulspor


KAYNAK: YÜKSEL CIRT/BU ÜLKE GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder