26 Kasım 2012 Pazartesi

B.PAŞA TUNA GÜLSUYU'NDAN ŞEN DÖNDÜ:2-3


Süper Amatör Küme 3.grup'ta Gülsuyu ile Bayrampaşa Tunaspor arasında nefesleri kesen bir maç oynandı.
Bayrampaşa Tunaspor Ligin 13.haftasında Gülsuyu deplasmanında 10.kez galip geldi. Maltepe Başıbüyük sahasında oynanan maçta Eren Ziya Kanbur ve Emrah Özberk'in attığı 2 golle 3-2 kazanmasını bildi.

Karşılaşma yaklaşık 40 dakika geç başladı.İlk yarı her iki Takım adına vasat bir görüntü çizdi. Futbol adına gol pozisyonunun olmadığı bir ilk yarı yaşadıktan sonra maçın ikinci yarısında konuk Takım Bayrampaşa Tunaspor, golcüsü Eren Ziya Kanbur'la 47.dakika'da durumu 1-0 yaptı. Maçın hakemi 62.dakikada Gülsuyu Takımı lehine penaltı verdi. Penaltı gole çevirildi ve maç 1-1 oldu. Ardından uzaktan bir vuruşla Gülsuyu takımı 2-1 öne geçince Bayrampaşa Tuna için maçın kalan bölümü sıkıntılı geçerken bu dakikadan sonra Bayrampaşa Tunaspor oyunu rakip kaleye yıkabilmenin mücadelesini sergiledi. 40 dakika geç başlayan Gülsuyu Bayrampaşa Tunaspor maçından dolayı, Alibeyköy -Selimiye maçında 1-0 biten güzel sonuca rağmen Tunaspor 2-1 mağlup durumdaydı.

Bayrampaşa Tunaspor Takımı tüm gücüyle oyunu Gülsuyu alanına yıkarak 87.dakika'da Emrah Özberk'in attığı golle adeta dirilişe geçti. Kazanma arzusu,golden sonra her Futbolcunun gözlerinden okunuyordu.Muhteşem bir geri dönüşe imza atan Bayrampaşa Tunaspor maçın 90+4 dakikasında yine Emrah Özberk'in ayağından kazandığı golle adeta hayat buldu.3-2 maçta başka gol olmazken Bayrampaşa Tunaspor altın değerindeki 3 Puanı hanesine yazdırdı.

BAYRAMPAŞA TUNASPOR:Hakan Şafak***Semih Ortak***Paşa Kula*** Orhan Gazimehmetoğlu***Hazar Arslan**(Bilal Ekrem Yalçın**)Emin Terminatör *** Adem Yavuz***Emrah Özberk****Bilal Kara***Eren Ziya Kanbur****

SÜPER AMATÖR KÜME 3.GRUP PUAN DURUMU:

1-Selimiye :31

2-BAYRAMPAŞA TUNA :29

3-Beşyüzevler :25

4-Alibeyköy : 22

HABER: PAŞALIHABER / Selim AÇAN

1 yorum:

  1. penaltıyla 1-1 oldu maç yanlış haber yazmayalım

    YanıtlaSil