3 Kasım 2012 Cumartesi

FUTBOLDA MAÇ ANALİZİ EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI


TÜFAD'ın antrenörlerin maçı teknik ve taktik açıdan analiz edebilme yeteneklerini geliştirmek amacıyla programladığı eğitim semineri, 01-02 Aralık 2012 tarihlerin'de Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulun'da gerçekleştirdi.
Hasan GÖREN'in eğitmen olarak katıldığı seminerde

1.Gün
Maç Analizi Nedir, Niçin Yapılır?
Maç Analizinin Tarihçesi, Gelişimi ve Geleceği
Futbol Oyununun Yapısı (1 Saat)
Futbol Oyununun Bileşenleri - Ofansif Hareketler
Futbol Oyununun Bileşenleri - Defansif Hareketler
Örnek Maç Analizi

2. Gün
Atak Yapıları - Ofansif Davranışlar
Atak Yapıları - Defansif Davranışlar
Duran Toplar
Örnek Maç Analizi Notasyonu
Canlı Maç Analizi
Örnek Maç Analizi konuları işlendikten sonra konuşmacı Hasan GÖREN’e TÜFAD İstanbul Şubesi adına Başkanımız Rıza ÇAVUŞOĞLU tarafından teşekkür edildi.

2 gün süren Eğitim programımıza Başkan Rıza ÇAVUŞOĞLU, Eğitimden sorumlu Başkan yardımçımız Yrd.Doç.Dr. Veysel KÜÇÜK, Yönetim kurulu üyelerimiz, Eğitmen olarak Hasan GÖREN, Antrenörlerimiz Tuğhan Sezer ÖNDER, Umut ÇELİK, Yaşar AKSU, Yusuf Mehmet KALFA, Rahmi KALKAN, Ramazan SÖKMEZ, Recep AYKUTALP, Savaş YILMAZ, Selim GÖKBAYRAK, Feyyaz ABRAK, Mehmet KAPLAN, Mustafa ERTEM, Mustafa YAZAR, Oğuzhan GÖZEK, Çetin SAVAŞ, Devrim AÇA, Ekrem AYDIN, Ertuğrul Ahmet ÖZBAY, Fatih GÜZEL, Cem ÇALIŞKAN yer aldı.

KAYNAK: TÜFAD

4 yorum:

  1. Vayy be 2 gunde mac analisti oldular helal. ne kadar kolaymis mac analisti olmak. sarkici nihat dogan gelse parayi verse o da olcak demekko 2 gunde olunuyosa bu kadar kolaysa... hele bunu hasan goren gibi bi analiz duayeni yapiyo. hic yakistiramadim hasan gorene

    YanıtlaSil
  2. Aynen ya avrupada bu is icin insanlar yillarda okuolar saglam egitimlerden sinavlardan geciolar. bizde iki gunde adam ben artik mac analistiyim diyebiliyo. enteresan. bu is icin besyolarda ozel bolum olmali. ve ciddi sinav neticesinde GECERLI bir belge verilmeli. cok komik

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. sallama cahil kardeşim. bu kursa sokakta gezenleri değil; aktif, diplomalı, çalışan bu işe gönül vermiş, yıllarca futbol oynamış ve akademi bidirmiş hocalara saygısızlık yapma cahil dallama.

    YanıtlaSil