15 Kasım 2012 Perşembe

GALİBİYETİ KAÇIRAN SARIYER OLDU : 1-1


Spor Toto 2. lig Kırmızı grup, 11 hafta karşılaşması Sarıyer’de Yusuf Ziya Öniş stadında Sarıyerspor ile Bandırmaspor, arasında oynandı.
19. dakikada Sarıyerspor adına Barış’ın attığı ve 76. dakikada yine Sarıyerspor’lu oyuncu Ulaç’ın Bandırmaspor’un Cenk’in kullandığı serbest vuruşda topa ters tarafa vuruşuyla kendi kalesine attığı gol ile 1-1 berabere sonuçlandı.

Mücadelenin genelinde bir önceki karşılaşmalara oranla çok daha etkili oyun sergileyen beyaz martılılar, bir çok otorite tarafından favori gösterilen Bandırmaspor’u adeta yanılttı. Oynadığı futbolla bu ligde bende varım havası hakimdi.

ilk yarının 19 dakikasında takımın en iyilerinden Barış attığı tek gol ve sonrasındaki aşırtma vuruşla Bandırmaspor kalesine yolladığı meşin yuvarlak üst direkten döndü. İlk yarıda atılan tek gol ve direkten dönen topla 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya mutlak gol bulma içerisinde başlayan Bandırmaspor yakaladığı pozisyonlarda Laciver Beyazlı defansı geçmekte çok zorlandı.

Fuat Yaman’ın talebeleri istedikleri oyun planını sahaya yansıtamaması ve karşılaşmanın Gaziantep bölgesinden gelen orta hakem Mustafa Yılmaz’ın verdiği kararlara rağmen istenilen golü bulmakda zorlandığı gözlendi.

77. Dakikasında Bandırmaspor’un rakip takımın ceza sahasının sol tarafından Cenk ile kullandığı serbest vuruşta Sarıyer ceza sahasının içinde kaleciye giden topa Sarıyer’li oyuncu Ulaç’ın ters kafa vurması sonucunda topu kendi kalesine atarak beraberliği sağladı.

Mücadeleye gelen 1-1 eşitlik sonrasında iki takımında galibiyet çabaları sonuçsuz kaldı. Orta alanda iki takımında yüksek pas hatalarıyla dolu bir okadarda hakem hatalarınında olduğu karşılaşma da eşitlik bozulmadı ve Sarıyerspor’un toplamda iki golün atıldığı ve iki golüde Sarıyersporlu oyuncuların atmasına rağmen puanlar paylaşıldı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte tribünlerin tepkisini çeken orta hakem Mustafa Yılmaz, polis eşliğinde soyunma odasının yolunu tuttu.

Karşılaşmada görevli güvenlik güçlerinin soyunma odası girişinde Sarıyerspor’lu yedek ve tribündeki oyuncularına uyguladığı tavır ortamı iyice gerdi.

Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Mustafa Yılmaz, Halil Ertan Yılmaz, Ömer Tevfik Özkoç
Sarıyerspor: Ethem, Emre Bayraktarbaşı, Emre Karaman, Mehmet (Dk. 80 Tevfik), Barış, Sinan, Ulaç, Hasan, Serhat, Semih, Melih (Dk. 70 Burak)
Bandırmaspor: Kılıç Arslan, Adem, Koray, Bülent, Fırat, Ercan, Mesut (Dk. 55 Serdar), Ali, Cenk (Dk. 86 Metin), Ahmet, Sinan (Dk. 69 Sezai)
Goller: Dk. 19 Barış (Sarıyer), Dk. 76 Ulaç (kendi kalesine) (Bandırmaspor)
Sarı kartlar: Dk. 34 Serhat, Dk. 45+1 Hasan, Dk. 76 Emrah Bayraktarbaşı, Dk. 90+2 Tevfik (Sarıyer)

KAYNAK: YÜKSEL CIRT / BU ÜLKE GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder