18 Aralık 2012 Salı

İNEGÖLSPOR ALDIĞI 1 PUANA SEVİNDİ

Denizli Belediyespor ile sahasında berabere kalarak zirvenin 4 puan gerisine düşen İnegölspor’da Teknik Direktör Mehmet Bulut, istedikleri oyunu oynayamadıklarını kaydetti. Bulut: “2 puan kaybettik, ama oyunun geneline bakacak olursak 1 puanı aldık demek daha doğru” dedi.
Denizli Belediyespor ile berabere kalan İnegölspor’da kaybedilen 2 puandan çok kötü futbolun üzüntüsü yaşanıyor. Maç sonu açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Bulut: “Denizli Belediyespor boş bir takım değil. Tabii 3 puanla ayrılmak isterdik. İlk golü bulduktan sonra ikinciyi de bulabilsek maç farka dahi gidebilirdi. Gereksiz fauller yaptık ve çok ucuz, yemememiz gereken goller yedik. Daha sonra Mümin’in attığı golle 1 puanı aldık. Oyunun geneline bakacak olursak, istediğimiz oyunu oynayamadık” dedi.

“MAÇ EKSİKLİKLERİ VAR”

14 haftadır aynı kadroyla oynadıklarını ifade eden Bulut: “Sonradan oynayan arkadaşlarımızın en büyük şanssızlığı, maç eksiklerinin olması… Yoksa onlar da iyi oyuncular. Tabi maç eksikleri ortaya çıktı. Burada o kardeşlerimizin de suçu yok, onlara bu şansı verme imkânımız olmadı. Canları sağ olsun. Konsantrasyon eksikliği söz konusu değil. Ama futbolda bunlar var. Rakibimiz özellikle dışarıda etkili olan bir takım. 2 puan kaybettik, ama oyunun geneline bakacak olursak 1 puanı aldık demek daha doğru. İstediğimiz oyunu oynayamadık” ifadelerini kullandı.

“1 PUANA SEVİNDİK”

Başkan İlhan Korkmaz ise Denizli Belediyespor’u tebrik ederek başladığı konuşmasında: “Çok iyi oynadılar, çok atletik bir takımları var. Sıralamada bulundukları yerin takımı olmadıklarını bugün burada çok rahat gördük. Şunu öğrendik, oyun olarak hep oyundalar, ama skora yansıtamıyorlar bunu. Bizde de bugün birkaç futbolcumuzun bireysel olarak kötü günlerindeydiler. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Beraberliğe sevindim mi dersem, rahatlıkla sevindim diyebilirim. Çünkü mağlup da olabilirdik. Rakip içeride, dışarıda yener, yenilir, biz de yener-yeniliriz bunlar hepsi sezon sonuna doğru daha fazla ehemmiyet kazanacak şeyler. Oyunsal anlamda her kardeşimiz birbirinden iyi diyoruz, ama maç oynama sayısı anlamında cezalı oyuncularımızın yerine gelen arkadaşlarımızın o kadar fazla tecrübeleri olmadı bu sezon. Ama onlar da birkaç maç görev alırsa yerine gelecektir. Ama Oğuz da, Alişan da bizim için önemli futbolcular” dedi.

“DEPLASMANDA 3 PUAN ALIRIZ”

Attığı gollerle İnegölspor’u mağlubiyetten kurtaran isim olan Mümin Aysever de: “Kendi sahamızda berabere kaldığımız için üzgünüz. Ama son dakikada da gelen bir beraberlik var. Üzülelim mi, sevinelim mi gibi bir şey bu. Bu maçı kazanmalıydık, ama berabere bitti. Daha önümüzde maçlarımız var. İnşallah haftaya deplasmanda 3 puanı alırız. Şanssız goller yedik. Ama futbolda bunlar var. Önemli olan devamını getirmek, ligde böyle iniş çıkışlar olabiliyor. Tüm arkadaşlarımız aslanlar gibi mücadele etti” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İNEGÖLSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder