25 Nisan 2013 Perşembe

TAHKİMDEN FERİKÖYE KÖTÜ HABER GELDİ


Süper Amatör Lig Klasman Grubu 3.Hafta Bağcılar Mahmutbey Stadı'nda Feriköy-Kazım Karabekir Mevlana arasında oynanan ve saha içi ve dışı olaylar nedeniyle yarım kalan maç hakkında son kararı Tahkim Kurulu verdi.
TFF Yönetim Kurulu, hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda maçı hükmen 3-0 Kazım Karabekir Mevlana lehine tescillemişti. Bunun üzerine Feriköy, Tahkim Kurulu'na başvurmuştu ancak Tahkim Kurulu'da TFF Yönetim Kurulu'nun vermiş olduğu cezayı oybirliği ile onadı.

TFF AÇIKLAMASI:


2. E.2013/126
Feriköy Spor Kulübü'nün TFF Yönetim Kurulu'nun 16.04.2013 tarih ve 23 sayılı toplantısında aldığı karara karşı başvurusuna ilişkin Kurulumuzun E.2013/126 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Başvurunun süresinde olduğu ve gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde, taraf teşekkül ettirilerek Muğla (?) Spor Kulübü'nün başvuru dilekçesinin bir nüshasının TFF Genel Sekreterliği'ne gönderildiği ve cevap dilekçesinin geldiği görüldü. Yapılan müzakere neticesinde, TFF Yönetim Kurulu Kararında usul ve esasa bir aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine oybirliğiyle (2013/127 K.);

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder