4 Temmuz 2012 Çarşamba

Çeliktepe Ümitspor'da Esmer dönemi resmen başladı.



2011 - 2012 sezonunda 2. Amatör Lig'de sezonu üçüncü  olarak tamamlayan Çeliktepe Ümitspor, 2012 –2013 sezonuna şimdiden hızlı bir şekilde başladı. Çeliktepe Ümitspor ilk olarak teknik direktör konusunu da şimdiden çözmüş oldu. Yeşil Beyazlılar da takımın başına Hakan Esmer getirilirken, Hayati Samur'un ise kulüpte 'danışman' olarak görev yapacağı açıklandı. 

HAKAN ESMER  &  ÜMİT SAATÇİ
Daha önce İ.T.Ü takımında A-Takım ve U-19 /2 kategorisinde teknik direktör Onur Günal’ın yardımcı antrenörlüğünü üstenen ve birlikte  başarılara imza atan Marmara Üniversitesi Besyo Futbol Antrenörlük bölümü mezunu Hakan Esmer, kariyerine Çeliktepe Ümitspor da devam edecek.  
Hakan Esmer  ile her konuda anlaştıklarını belirten Çeliktepe Ümitspor  Başkanı Adem Mat, resmi olarak bu gün başladığını açıkladı.
Çeliktepe Ümitspor Başkanı Adem Mat, Hakan Esmer'nin genç ve heyecanlı bir teknik adam olarak başarılı olacağına inanıyoruz. Hocamız Hakan Esmer’in yardımcılığına genç hoca adayı 1994 doğumlu 3 yıldır kulübümüzde lisanslı olarak futbol oynayan Ümit Saatçi getirdik dedi.
Hakan Esmer, Kimdir?
29.08.1980 doğumlu, Trabzon'lu olan, evli 2 çocuğa sahip, Lisanslı futbolcu olarak oynadığı İ.T.Ü takımında Yardımcı antrenörlük görevini de üstelenen ve iki yıl gibi kısa bir sürede A-Takımı 2. Amatör ligde ilk ikiye girerek 1.Amatör kümede mücadele etmesinde ve U-19/2 ile çıktığı yolda takımı bir üst lige çıkarma başarısını gösterdi.

Esmer, Çeliktepe Ümitspor’u tercih etmesindeki önemi, benim ve kulübün başarıya aç oluşu yanı sıra başkanımız Adem Mat’ında oluşumda yer alması seçimimde en büyük etkendi dedi. 


Futbol okulunun yanı sıra alt yapıdaki diğer kategoriler lede yakinen ilgileneceği genç yetenekleri bulup istikrarı yakalamak istiyorum dedi.
Sportürk Tv olarak Haberi yayınlamamıza izin veren ADG Gazetesine teşekkür ederiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder