16 Temmuz 2013 Salı

BAYRAMPAŞASPORDA DIŞ TRANSFERDE İLK İMZALAR ATILDI


2. Lig takımlarından Bayrampaşaspor dış transferde 3 futbolcuyu kadrosuna kattı.
Körfez Futbol Kulübü’nden forvet Gökhan Kılınç, Yeni Malatyaspor’dan defans oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu ve Orhangazispor’dan orta saha oyuncusu Tufan Deniz Gelen için kulüp binasında Başkan Ali Kahraman, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Altuntaş, Halkla İlişkiler Sorumlusu Tahsin Şenol ve İdari Menajer Göktuğ Bölükbaşı’nın da katıldığı imza töreni düzenlendi.

Yeni futbolcuları tanıyalım

Gökhan Kılınç

1988 doğumlu olan Gökhan, futbola Ataşehir Doğuşspor’da 2002 yılında başlayan Gökhan Kılınç, 2004’te Beykoz 1908 AŞ’de profesyonel oldu. 2007’de yeniden amatöre dönüş yaparak Karasuspor, Akyazıspor ve Hür Gücü’nde oynayan Gökhan Kılınç, 2010’da yine profesyonelliğe geçerek Sancaktepe Belediyespor’da oynadı. İlk sezonunda 33 maçta 14, sonraki yıl 25 maçta 16 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu 2012’de Körfez Futbol Kulübü’ne transfer oldu. Geçen sezon 26 maçta oynayan Gökhan 5 gol kaydetti.

Ömer Hacısalihoğlu

1977 yılında doğan Ömer, futbola Altıntepsi Makelspor’da başladı. Küçükköyspor, Yıldırım Bosnaspor, Kasımpaşa, Torku Konyaspor, Giresunspor ve Yeni Malatyaspor takımlarında futbol oynadı. Defansta görev yapan Ömer, geçen sezon Yeni Malatyaspor’da 32 maçta forma giyerken, 1 gol attı. Kariyerinde 7 şampiyonluk gören Ömer bunlardan 3’ünü ise Bank Asya şampiyonluğu yaşayarak Süper Lig’e yükselerek yaptı. 

Tufan Deniz Gelen

1988 yılında İzmir’de doğan Tufan futbola 200 yılında Kuşadasıspor’da başladı. 2003’te Bakırköyspor’a transfer olan olan genç futbolcu 2008’de Manisaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Zeytinburnuspor, Mardinspor, Menemen Belediye, İzmirspor, Keçiörengücü ve son olarak da Orhangazispor takımlarının formalarını giydi. Orta sahada forma giyen Tufan Deniz geçen sezon Orhangazispor’da 32 maçta forma giyerken, 5 gole imza attı.

Yeni transferlerin imza sonrası yaptığı açıklamalar ise şöyle;

Ömer Hacısalihoğlu: Yuvama döndüğüm için mutluyum

Altıntepsispor’da profesyonel oldum. Futbola başladığım yerdeyim. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Tecrübemi genç kardeşlerime aktararak Bayrampaşa’yı hep birlikte iyi yerlere taşımak istiyoruz.

Gökhan Kılınç: Bayrampaşa’yı PTT 1. Lig’e çıkarmaya çalışacağız

Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. İstenildiğim yerdeyim. Böylesine köklü bir camianın parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçen yıl play-off oynayan Bayrampaşa’nın PTT 1. Lig’e yükselmesi hedefi yarım kalmıştı. Bu sene yarım kalan bu hedefi mutlu sonla bitirmek için buradayız. Takım arkadaşlarımızla birlikte elbirliğiyle Bayrampaşaspor’u PTT 1. Lig’e çıkarmak istiyoruz.

Tufan Deniz Gelen: Yönetim, teknik heyet ve taraftarlarımıza layık olmaya çalışacağım

Bayrampaşaspor’un bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Transferimi gerçekleştiren Bayrampaşaspor yönetimine ve teknik heyetimizin güvenini boşa çıkarmamaya, taraftarımıza ve takıma layık olmaya çalışacağım

KAYNAK: BAYRAMPAŞASPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder