8 Ağustos 2013 Perşembe

LÜLEBURGAZSPOR'DA AYDIN ÇELİK DÖNEMİ BAŞLADI

Lüleburgazspor Yönetimi, transferde hoca bilmecesine de son noktayı koyarak A.Aydın Çelik ile anlaşmaya vardı.
Gökhan KAN- Futbol Şube Sorumlusu Erdoğan Akgül, Aydın Hoca ile yaklaşık bir aydan beri görüştüklerini ve son olarak 7 Ağustos Çarşamba günü de imzaları atarak takımın başına getirdiklerini belirtti. Akgül “ Yaptığımız transferlerde hep yerli futbolcu almaya çalışıyoruz. Takımın başına da yerli hoca getirdik. Aydın Çelik, kıymetli bir hocadır ve kendisine güveniyoruz. Hocamıza ve camiamıza hayırlısı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Aydın Çelik ise atılan imzadan sonra yaptığı açıklamada “ Hepimize hayırlısı olsun. Ben tüm hayatımı futbola ve gençlere adamış biriyim. Bazılarının söylediği gibi kötü alışkanlıklarımda yok. Birçok takım çalıştırdım ve genellikle hep mütevazı takımları çalıştırdım. Lüleburgazspor’da şampiyonluk yaşamak ve Trakya’nın birincisi göz bebeği marka olmuş Lüleburgazspor’umuzu el birliği ile hak ettiği yere getirmek için buradayım” dedi.
Takım kaptanı Serhat Kum da Aydın Hoca’yı takımda herkesin tanıyıp sevdiğini ve kendisine güvendiklerini belirterek şampiyonluk yaşayacaklarına inandıklarını belirtti. Taraftarlara seslenen kaptan takımı yalnız bırakmayıp destek olmalarını istedi.

Transferde görüşmelerin sürdüğünü de ekleyen Akgül, “Berkan Ertene ve Edirnesporlu forvet Hasan ile görüşmelerimiz sürüyor. Başkanımız Akif Beşer rahatsızlığı nedeniyle bugün hocamızın takıma katılışına katılamadı. Bayram sonrası tüm gelişmeler ile ilgili bir demeç verecektir” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder