11 Eylül 2013 Çarşamba

TÜFAD ELEŞTİRİLERE SERT CEVAP VERDİ


Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği yazılı bir basın açıklaması yaparak eleştirilere sert yanıt verdi
Yapılan açıklama şöyle:
"T.F. F. Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı kriterleri ile Antrenörlük kurslarına alınan adayların vasıflarını yok saymak Antrenörlere haksızlık olur ve samimi bir ifade değidir.
Bu ifadeleri kullanan kişinin ne amaçla bu sözleri sarf ettiği TÜFAD Genel kurulu öncesi taraflı davranışlarında gizlidir. Karalama ve sürekli sorun yaratma mantığı ile uzun süredir atanan bir kurumun başındaki yetkilinin amacı ortadadır.
Yüzlerce Antrenörün demokratik bir ortamda oy kullandığı, seçimle gelen bir yönetime çamur atma çabaları beslenme kaynağını yaratmaktadır. Demokratik seçime yanaşmayan insanların, hedef saptırmaktan başka dayanakları olmadıkları görülmektedir. Mevcut TÜFAD İstanbul yönetiminin "kaymak yemek" gibi çabaları hiç olmamıştır, olmayacaktır. Aksine yıllardır bulundukları konumlardan faydalananların;  daha dürüst ve yasalara uygun çalışmaları için talimatları TÜFAD İstanbul web sayfasında yayınlayıp, futbol camiasını bilgilendirerek, üstüne düşen vatandaşlık  görevini yapmaktadır.

Duyumlarla hareket eden bir zihniyetin "Kurslara hak etmeyenler giriyor" demekle TÜFAD İstanbul’un faydalı çalışmalarından, son derece rahatsız oldukları anlamı çıkmaktadır. Bilinmelidir ki , kurs ücretleri T.F.F tarafından tespit edilmektedir. Adalet olgusundan yola çıkarak, 30 kursiyer olması gereken bazı kursları 24 kursiyer ile de kapattığımız olmuştur. Sonuçta, kendi özellikleri ile kurslara katılan antrenör belgesi alan kursiyerlerin emeğine saygı duymak , saygın insanların özelliklerindendir."

 TÜFAD İstanbul Şube Başkanlığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder