18 Haziran 2014 Çarşamba

İSTANBUL'DA KULÜPLER ALİ "DÜŞMEZ" DEDİ


16 Haziran 2014 tarihinde Sarıyer TİM SHOW CENTER'de gerçekleştirilen İASKF Genel Kurul'unda kulüpler bir kez daha Sayın Ali Düşmez'e yetki verdi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği genel kurulda toplamda 1269 oy kullanılırken bu oylardan sadece 2 tanesi geçersiz sayıldı. Böylece kulüplerimiz amatör federasyona verdikleri önemi bir kez daha genel kurula yüksek katılımla göstermiş oldular.
Kullanılan oylardan 802 tanesini almayı başaran Ali Düşmez ve ekibi tekrar İASKF'nin yönetiminde görev almaya hak kazandı. Diğer adaylardan Seymen Gençtürk 272 oy toplarken, Ahmet Akpınar ise 193 oy almayı başarabildi.
Genel Kurul sonrasında kulüplere konuşan Sayın Ali Düşmez, ekipte yeni arkadaşlarının olduğunu ve daha hızlı yol almak için çok çalışacaklarına vurgu yaparken, tüm delegelere de teşekkür etti.
Genel Kuruldan sonra bir teşekkür mesajı yayınlayan Genel Başkan Düşmez mesajında;


”16.06.2014 Pazartesi günü yapılan  15. İASKF Genel Kurulunda, tekrar Genel Başkan seçilerek siz değerli amatör camiamıza hizmete devam etmeye layık gören tüm delege ve spor kulübü Başkanlarına Şahsım ve İASKF Yönetim Kurulu adına teşekkürü bir borç bilir, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder