31 Ağustos 2014 Pazar

BURSASPOR-GALATASARAY MAÇ YORUMU / SELİM PAYALAN


DOLUYA KOYSAN ALMIYOR BOŞA KOYSAN DOLMUYOR Prandelli, hazırlık maçlarında tek forvet ve iki kanat oyuncusunun kenarlarda yer aldığı sistemi denedi. Geçen seneden farklı olarak bir sistem istikrarını sağlamaya çalıştığını gördük yeni İtalyan hocanın.
Ancak Galatasaray'ın kadro planlaması yaparken ilk düğmeyi yanlış bağlamasından dolayı işler bir türlü düzene girmiyor. Yabancı kontenjanı kuralı ortadayken buna göre bir transfer yapılamayışı teknik heyetin zaman zaman elini kolunu bağlıyor. Aynı zamanda oyuncuların sistem içerisinde yapmaları gerekenleri yapamaması, Prandelli'nin önümüzdeki haftalarda daha da yorulacağını gösterdi. Hangi sistem denenirse denensin sahanın bir bölgesinde arıza başgösteriyor. Fenerbahçe maçında kanat ağırlıklı bir takım sahadaydı ancak bu orta sahanın Fenerbahçe karşısında kaybolmasına yol açtı. Bursa maçında 3 orta saha oyuncusu Yekta, Melo ve Selçuk bu problemi gidermek için sahadalardı. Ancak bu dizilişte Olcan dışarda kalmış oldu. Bruma ise Burak'ın top tutamama eksikliğinden dolayı 2. forvet olarak göründü. Galatasaray'ın en büyük şansı dün akşam için Bursaspor'un hazır olamayışıydı. Şenol Hoca'da henüz takım düzenini tam oturtamamış. Holmen ve Belluschi gibi isimler yedekte başladı. Bunu anlayamadım açıkcası. Volkan'ın etkili görünüşü Bursa adına tek olumlu etken olurken, karşısında Veysel'in düştüğü durumlar Galatasaray adına onun defansif özelliğinin sorgulanmasına yol açtı. Aynı zamanda Muslera sezonun başında takımın en hazır, en iyi performansını gösteren isim. Dün akşam yine Galatasaray'ı skorda önde tutan yegane güç kendisiydi. Selçuk'un, Melo'nun,Sneijder'in Muslera'dan istek noktasında kapmaları gereken dersler var. Transferin bitimine artık saatler kalmışken yönetim Prandelli'nin ifade ettiği 3 oyuncuyu hangi kalitede nasıl transfer edecek göreceğiz. Yalnız ifade ettiğim gibi halihazırda bulunan şu oyuncularla Prandelli'nin saçları daha çok beyazlar. Galatasaray kupa finalinin kaybedilişi sonrası krizin büyümesini dünki galibiyetle engelledi. Bursa'da son 6 sezondur hiç kazanamamanın ardından bu galibiyet lige başlarken sadece moralleri artırmıştır. Gelecek adına kafalarda soru işaretleri belirgin olarak durmaktadır. Transfer yapılacak mı ? Gelecek oyuncular sistemin işlerliğini iyi seviyelere çıkartacak mı? Hep beraber izleyeceğiz...

SELİM PAYALAN / SPORTÜRK TV

1 yorum:

  1. maç yorumları incelemek isterseniz belirttiğim siteye girebilirsiniz. Günlük, güncel ve %80 tutma oranı olan bahis tahminleri, maç yorumları mevcut. Maç tahminlerine hemen ulaşın.

    YanıtlaSil