15 Eylül 2014 Pazartesi

ALİBEYKÖYSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI : 3 - 0


Süper Amatör Lig 2. Grup 2. hafta maçında Alibeyköyspor TFF'nin vermiş olduğu ceza nedeni ile Sultanbeyli 75. Yıl Stadı'nda Kadırgaspor ile karşılaştı.

Taraftarın alınmadığı, sadece yöneticilerin izlediği mücadeleyi Alibeyköyspor Yusuf Kaymak'ın iki ve Samet Şenol'un bir golü ile 3-0 kazandı.
Maçın başından sonuna kadar rakibinden üstün oynayan  Alibeyköyspor golleri atmak için 72 dakika bekledi.
Alibeyköyspor 20. dakikada Tugay Banicar'ın kafa vuruşunun üst direkten auta çıkması ile gole yaklaşırken Kadırgaspor'da eski Alibeyköysporlu Özer Yüksel ile 25. dakikada gole yaklaştı.
72. dakikada Samet Şenol'un ceza yayının üzerinde düşürülmesini Hakem Müjdat Duman avantaja bıraktı. Yusuf Kaymak topa müdahale etmeyince hakem avantajı kesti ve serbest vuruşu verdi.
Topun başına Yusuf Kaymak geçti. Sağ ayağı ile harika bir plase vuruş yaparak Alibeyköysporu 1-0 öne geçirdi.



85. dakikada Hasan Çaylan'ın mükemmel ortasına harika yükselip iyi bir kafa vuruşu yapan Samet Şenol farkı ikiye çıkartan golü kaydetti.

Dakikalar 88'i gösterirken Yusuf Kaymak Kadırga defansının hatasını iyi değerlendirdi. Kaleci Muhammet Karakaya'ya atılan geri pasa müdahale eden Yusuf Kaymak ceza sahasında topu düzeltip güzel bir vuruşla kendisinin ikinci  Alibeyköysporun üçüncü golünü atarak skoru 3-0 yaptı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Alibeyköyspor maçı 3-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Alibeyköyspor Çarşamba günü saat 16.00'da Çayırbaşıspor ile karşılaşacak. Seyircinin alınmayacağı maç 60. dakikadan Alibeyköysporun 1-0 üstünlüğü ile devam edecek.

Öte yanda Alibeyköyspor haftaya Çekmeköy deplasmanına çıkacak.

Stat: Sultanbeyli 75. Yıl
Hakemler: Müjdat Duman, Levent Muhsir, Yakup Onay
Saha Komiseri: Mehmet Gündüz
Alibeyköyspor: Onur Koç, Bilal Kara(Sinan Koç), Nadir Yıldırım, Tugay Banicar, Mehmet Aslan, Hasan Çaylan, Mustafa Yalçın, Orhan Karabay(Soner Mor), Samet Şenol(Samet Akkaya), Yusuf Kaymak, Murat Kızılkara
Yedekler: Kaan Öztürk, Salih Kırtay, Samet Akkaya, Soner Mor, Sinan Koç, Metehan Görgül, Enes İğne
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın

Kadırgaspor: Muhammet Karakaya, Sebahattin Sağdıç, Burak Balkan(Aykut Yanar), Selim Baş, Levent Kayatekin, Burak Emre(Mustafa Babuşcu), Hakan Yamaç(Hamza Altınsoy), Batuhan Aslan, Feyyaz Aslanpençe, Özer Yüksel, Evren Sazaklıoğlugil
Yedekler: Marian Razvan Furmuzache, Hamza Altınsoy, Mustafa Babuşcu, Aykut Yanar, Ramazan Onur Aydeniz, Mesut Okuducu
Teknik Sorumlu: Cemil Yılmazer

Goller: Dk.72 ve 88 Yusuf Kaymak Dk.85 Samet Şenol

KAYNAK: www.alibeykoyspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder