6 Kasım 2018 Salı

ÖZGÜR BAŞKANIN HAKEM İSYANI


İstanbul Gençlergücü Başkanı Özgür Subaşı geçen hafta sonu oynanan Güneştepe maçı ve öncesinde yaşanan süreçle ilgili açıklama yaptı. Başkan Özgür Subaşı'nın açıklamaları şöyle:
"Güngören Belediyesi Güneştepe Stadı'nda oynanan maçta çıkan hoca ve yönetici tartışmasında kulüplerin esame listelerini alan hakem maçı tatil etti. İstanbul İl Tertip Komitesinin kararlarıyla maç hükmen 3-0 ve 300 TL para cezasıyla konuk ekip olan İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü'nün aleyhine bir karar alındı. 
AFDK'ya yaptığımız itiraz ile oynanmadan iptal edilen maç AFDK'nın verdiği karar ile tekrarlandı. Mücadele, 31 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 15.00'de Güngören Belediyesi Güneştepe Stadı'nda tekrar oynatma kararıyla bülten yayınladı. İl Hakem Kurulu, sözde başkanım diye geçinen şahıs maça kural hatası yapan ve hakemlik sınıfında kalan Hüseyin Yüksel'i tekrar aynı maça atayarak Türk futbolunun ne kadar vahim bir durumda olduğunu gösterdi. Böyle bir atama yaparak o koltukta boş yere görev yapan İl Hakem Kurulu Başkanı, bir takımın maça nasıl gidip geldiğini oturduğu yerden nasıl bilsin. 2 saatlik hakemlerle Türk futboluna hizmet ettiklerini sanmasınlar" 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder