8 Ağustos 2012 Çarşamba

BAYRAMPAŞA STADINDA UMUT IŞIĞI


Deprem riski sebebiyle yıkılması ve yeniden yapılması planlanan Çetin Emeç Arena ‘da yeni sezonda maçların oynanması için umut ışığı belirdi.
Bayrampaşa Taraftarlar Derneği’nin yoğun çabaları ile irtibata geçilen, görüşleri ve bilgisi alınan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür sayın Dursun TÜRK ile bugün gerçekleştirilen görüşmelerde yeni sezonda  Çetin Emeç stadında maçların oynanabilmesi için gerekli ilgi ve alakanın gösterileceği sözü alındı.


Sayın Dursun Türk’ün Bayrampaşa Taraftarlar Derneği başkanı Ertan Macit’e yapmış olduğu açıklamaya göre deprem araştırmalarını yapan İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından genellikle yıkım kararı çıktığı fakat detaylı inceleme yapıldıktan sonra asli kararın verildiği bildirildi.

Bayrama kadarki süreç içerisinde müfettişlerden oluşan bir heyeti tekrar stada göndereceğini ve detaylı inceleme yaptıracağını söyleyen Dursun Türk, yeni sezonda stadımızda maçların oynanabilmesi için imkanlar dahilinde çalışmalar yapılacağını eğer olumsuz bir durum olmazsa bu çalışmaların olumlu sonuçlanacağına inandığını bildirdi.

KAYNAK: BAYRAMPAŞALILAR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder