13 Ağustos 2012 Pazartesi

LEVENTSPOR AYAZAĞA İLE HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK


Yeni sezon hazırlıklarını Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde ve Levent Spor Kulübü Tesislerinde aralıksız sürdüren Leventspor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Ayazağaspor ile oynayacak
Geçtiğimiz sezon grubunda şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükselen Ayazağaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı Siyahlı takımımız ilk ciddi sınavında Perşembe günü saat 17:00'de Ayazağa Atatürk Stadı'nda Yeşil Sarılı takıma konuk olacak.


Perşembe günü İstanbul Süper Amatör Lig 6.grup ekiplerinden Ayazağaspor'la, Ayazağa Atatürk Stadı'nda hazırlık maçı yapacak olan Leventspor'da hazırlıklar bir gün aranın ardından bugün tekrar başladı. Teknik Direktör Serdar Gücüyener ve Antrenör Recai Şahinler'in gözetimindeki çalışmalar bugün Levent Spor Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştirildi ve 10:00 başlayan antrenman yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika sürdü. Haftanın ilk antrenmanına sakatlığı bulunan Ercan Duman, izinli olan Emin Koç ve Mustafa Tosun katılmadı.

Muhammet Ali Kara antrenmanda yer aldı

 Leventspor'un cuma günü gerçekleştirdiği antrenmanda bileğinin üzerine düşerek bileğinde çatlak oluşan Muhammet, bugün gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanında yer aldı ve günü düz koşuyla tamamladı. Bileğinin sarılı olduğu ve krem tedavisi uygulanan futbolcu 2 gün yaptığı istirahatten sonra çalışmalara başladı.

KAYNAK: LEVENTSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder