24 Ekim 2012 Çarşamba

ÇEKMEKÖY TARAFTARININ STAD İSYANI


Geçen sezonun başında yapılacağı söylenen ancak aradan geçen yaklaşık 1,5 yılda hala tamamlanamayan çalışmalar sebebiyle maçlarını Alemdağ Stadında oynamak zorunda kalan Çekmeköyspor'da taraftarlar isyan etti.
Çekmeköyspor, uzun zamandır yapılmayan sahaları nedeniyle kendi sahalarında oynamaları gereken maçları da adeta deplasmanda oynuyor.


Taraftarlar, iç saha maçlarında kullanmaları gereken seyirci avantajından mahrum olduklarını Çekmeköy'e  oldukça uzakta olan Alemdağ stadına yeterince taraftarın gidemediğini söylüyorlar.


Bu durumun saha sonuçlarına da yansıdığını söyleyen taraftarlar futbolcuların yeterince motive olamadıkları için galip gelmeleri gereken bir çok iç saha maçında malesef beklenmedik puanlar kaybettiklerini dile getiriyorlar. Bu durumun bir an önce çözülmesini isteyen taraftarlar yöneticilerden bu konuda daha fazla çaba harcamalarını istediler. 

Bu arada yapmış olduğumuz araştırmalar sonucu ulaştığımız bilgiler ise şöyle:

İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul’a uluslararası standartlarda yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor. İdare bütçesinden ayrılan kaynakla inşa edilen Çekmeköy Spor Kompleksi’nin yapımı hızla devam ediyor. 900 günde tamamlanması planlanan Çekmeköy’de Spor Kompleksi, toplam 3 bodrum kat, zemin kat ve çatı katı olmak üzere 5 kattan oluşacak. 2 bin 892 metrekare alana inşa edilmeye devam eden dev kompleks ilçenin spor alanı ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder