25 Ekim 2012 Perşembe

YARIM KALAN MAÇTAN BERABERLİK ÇIKTI: 2 - 2

Süper Amatör Lig 3. Grup da 17 ‘dakika da ertelenen karşılaşma bugün 17′ dakikadan itibaren Mehdi Sancak Stadında oynandı. Mücadeleye penaltı atışı ile İstanbul Gümüşhanespor başladı.
Penaltı atışını Berat ile gole çeviren kağıthane temsilcisi eşitliği sağlamış oldu. İlk maç ertelenmeden önce deplasman ekibi Reşitpaşa spor’un 1-0 üstünlüğü vardı böylelikle penaltı golüyle 1-1 lik sonuçla başlamış oldu.
 Maça golle başlayan evsahibi ekip ilk dakikalarda daha üstün ve kontrollü şekilde rakibi Reşitpaşaya göre organize şekilde gol aradı. 36′ dakikada Reşitpaşaspor defansın hatasını affetmeyen İst. Gümüşhanespor’lu Samet düzgün bir vuruşla İst. Gümüşhaneyi 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra zaman zaman gerginleşen maçta başka gol olmayınca ilk yarı evsahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi 2-1


DEVRE ARASI GERGİNLİK..
Devre arası koridorda hakemin yönetimini beğenmeyen Reşitpaşa’lı futbolcu ve yöneticiler hakem Serhat Tan a hakaret edince, Serhat Tan, emniyet gelmeyince maça çıkmayacağını beyan etti, emniyet güçleri gelince ikinci yarı 70 dakikalık beklemeden sonra başladı..

İkinci yarıya ev sahibi ekip avantajını korumak, deplasman ekibide maçı çevirmek için sahaya çıktılar, Reşitpaşaspor’un daha atak göründüğü bu yarıda iki takımında mücadelesini zaman zaman stat da bulunan teller kesti. İki takımında isyan ettiği tel faciasını anlatamaya gerek yok.

57′ dakikada Reşitpaşaspor’un atağında Ufuk, mükemmel kafa vuruşu ile maça denge geldi. 2-2, bu gol ile iyice umutlanan Sarıyer temsilcisi son vuruşlarında etkisizdi,
 Ev sahibi İst. Gümüşhanespor da zaman zaman etkili ataklar yapsada sonuca ulaşamadı. Karşılaşmada başka kayda değer sonuç yaşanmayınca mücadeleden iki takımda 2-2 skorla 1 ‘ er puanı paylaşmış oldu.

KAYNAK: YÜKSEL CIRT / BU ÜLKE GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder